SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

pistolore

Decapat
Bugünlerde mavi ekran almaktayım; mavi ekran aldığımda ise ekranda hata kodu gözükmemekte, daha doğrusu mavi ekran veriyor fakat ekran garipleştiğinden dolayı hatayı algılayamıyorum. Minidump dosyasını Google Drive yükledim ve sizlerle paylaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı herkese açık olarak paylaşmalısınız. Ayarları aşağıdaki gibi yapın.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png

ATi veya AMD ekran kartı kullanıyorsunuz. DDU ile sürücünüzü kaldırıp WHQL olan en güncel sürümü kullanın, durumu kontrol edin. Furmark ile de stres testi yapın 6-7 dakika bu işlemlerden sonra.

Ek olarak sisteminize zararlı yazılım taraması yapın.

Bu dosya pek bilgi vermedi yine de, hata alırsanız bir sonraki dosyayı bekliyor olacağım.

ATI veya AMD ekran kartı kullanıyorsunuz. DDU ile sürücünüzü kaldırıp WHQL olan en güncel sürümü kullanın, durumu kontrol edin. FurMark ile de stres testi yapın 6-7 dakika bu işlemlerden sonra.

Ek olarak sisteminize zararlı yazılım taraması yapın.

Beyefendi problem ekran kartım ile mi alakalıymış acaba?

Şu anda WHQL sürüm kullanıyorum format sonrası temiz kurulum yaptım dün ve kurulumu UEFI olarak yaptım da o yüzden sormuştum.

Öyle görünüyor. WHQL sürüm ama hangisi? En güncelini kurun, ekran kartınızın modelini de belirtseniz iyi olur.

Şu anda WHQL sürüm kullanıyorum format sonrası temiz kurulum yaptım dün ve kurulumu UEFI olarak yaptım da o yüzden sormuştum.
Siz yine de sürücüyü dediğim gibi kaldırıp kurun ve Furmark ile stres testi yapın. Eğer yine görüntüde bozulma ve aynı hataları alırsanız ekran kartında sorun var gibi gözüküyor. Yine de yeni dosyaları bizimle paylaşın, daha detaylı bakmış oluruz.

Öyle görünüyor. WHQL sürüm ama hangisi? En güncelini kurun, ekran kartınızın modelini de belirtseniz iyi olur.

20.9.1 AMD sürücü sürüm numarası Gigabyte RX 570 rev1.0 Gaming mı ekran kartı (galiba ekran kartında yeni başlayan bir coil vine sorunu mevcut )
Siz yine de sürücüyü dediğim gibi kaldırıp kurun ve Furmark ile stres testi yapın. Eğer yine görüntüde bozulma ve aynı hataları alırsanız ekran kartında sorun var gibi gözüküyor. Yine de yeni dosyaları bizimle paylaşın, daha detaylı bakmış oluruz.
tamamdır teşekkür ederim

Sürücünüz iyiymiş aslında, yine de kaldırıp kurmakta fayda var. En azından sorun yazılımsal mı değil mi öğrenelim. Coil whine'ın da mavi ekrana sebep olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı