Öncelikle merhaba, yaklaşık 1.5 hafta önce aldığım bilgisayar mavi ekran hatası veriyor. Forumlarda minidump paylaşılmasını istenmiş.
Mavi ekrandan aldığım bazı hatalar: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ----- CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION ----- KARNEL_SECURITY_FAILURE vs.
Not: Memtest86 RAM testini yaptım ve bir sıkıntı çıkmadı.
RAM'lerim 2x8 3200 MHz idi. BIOS'a girdikten sonra 2100 civarı bir şeydi. Onları 3200 MHz'ye çektikten sonra PC 2-3 denemede açıldı. Ve en son RAM'lerin voltajını ayarladıktan sonra bilgisayar hiçbir hata vermedi. Normalde 10 dakikada bir mavi ekran veriyordu, düzeldi. Aynı hatayı alan arkadaşlar benim yaptıkllarımı yaparsa düzelebilir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
3.Battleye launcher kaldır.
4.Ryzen Master kaldır.
5.BIOS sürümün güncel değil. Onu da güncelleyebiliyorsan güncelle.
dedikleriniz yaptığımda yeniden başlatmaya çalıştım fakat otomatik onarımda kalıyordu bende format attım flash bellek ile attıktan sonra driverleri kendim kurdum fakat kurduktan sonra 4 defa mavi ekran aldım yeni minidump hazırladım