SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Emir121w

Hectopat
Daha fazla  
Aldığım hatanın ismi = System service exception eğer fotoğrafını çekebilirsem atarım ama şu anlık CMD'yi yönetici açıp sfc/scannow yazınca ekteki görsel çıkıyor.
Sistem:
GTX 750 2 GB.

Dosya Ekleri

• cmd.jpg
    cmd.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 59
Dump dosyası nerede?

Dump dosyası nerede?

Nedense yaparken böyle bir şey oluyor.

Dosya Ekleri

• as.JPG
    as.JPG
    45,7 KB · Görüntüleme: 32
Dosyalara kopyala deyip masaüstüne sağ tıklayıp yapıştır deyin. Daha sonra o dosyaları arşivleyin. Ek olarak DISM yapın, SFC işe yaramamış. (İlk 3 adım.)

Dosyalara kopyala deyip masaüstüne sağ tıklayıp yapıştır deyin. Daha sonra o dosyaları arşivleyin. Ek olarak DISM yapın, SFC işe yaramamış. (ilk 3 adım.)

Bunlar mı?

Dosyayı herkese açık paylaşmalısınız. Eğer yapamazsanız MediaFire'a upload edin. @KojiroHyuga04 konuya yazmışsın bu konu senindir. :)
Hocam deme öyle estrağfirullah.
Bulabildiğim tek şey Vanguard. Onu kaldıralım. Hata Görüntüleyicisi Raporu oluşturun, MediaFire üzerinden yükleyin ve @Enes3078 hocamı etiketleyin. Bu rapor işinden pek anlamıyorum.

Bulabildiğim tek şey Vanguard. Onu kaldıralım. Hata görüntüleyicisi raporu oluşturun, MediaFire üzerinden yükleyin ve @Enes3078 hocamı etiketleyin. Bu rapor işinden pek anlamıyorum.

Vanguard eğer Valorant'dan bahsediyorsanız ben Valorant oyununuda açamıyorum zaten oda hata veriyor :D
Bulabildiğim tek şey Vanguard. Onu kaldıralım. Hata görüntüleyicisi raporu oluşturun, MediaFire üzerinden yükleyin ve @Enes3078 hocamı etiketleyin. Bu rapor işinden pek anlamıyorum.

Hata görüntüleyicisi raporu nasıl oluşturuluyor ? @Enes3078 @KojiroHyuga04

Son düzenleme:
Aşağıda rehberi mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı