Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burhan Görücü

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Çalışmıyor
Son 2-3 gündür bu hatayı sık sık alıyorum. Bilgisayarı normal kullandığımda bir problem yok ama oyuna girdiğimde yaklaşık 5-10 dakika sonra hata karşıma çıkıyor. Tüm Driver'larımı güncellediğimi düşüyorum. En az 2-3 kez sitelerinden kontrol ettim. Ama bir türlü işin içinden çıkamadım ne yaptıysam olmadı. Minidump dosyalarını buraya bırakıyorum, umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Yeni klasör.rar

Çözüm
Bende 2-4 soketlere takarak yine bi tarama yaptırdım bu kez bi sorun bulmadı.
Bu şekilde takılması gerekli zaten devamlı değiştirip durmayın.
Hayır sanmıyorum, ayarlarla oynama gibi bir huyum yoktur dengeli kullanmaya çalışıyorum. Şuan 1909'a yükselttim.
Peki yükseltme sonrası disk temizleyiciyi çalıştırın. Bittiğinde bilgisayar yeniden başlatıp sfc /scannow da yapın.
Bu şekilde takılması gerekli zaten devamlı değiştirip durmayın.

Peki yükseltme sonrası disk temizleyiciyi çalıştırın. Bittiğinde bilgisayar yeniden başlatıp SFC /scannow da yapın.

Dediklerinizi yaptım, "Windows resource protection did not find any integrity violations" sonucunu aldım. Şimdilik mavi ekran hatası almadım birkaç saattir. Ama bu bahsettiğim soketler yüzünden sizce garantiye göndermeli miyim bilgisayarımı? Ne olur ne olmaz diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır garantilik durum şuanlık gözükmüyor. 4x bellek alırsanız kit olarak o zaman çalışmazsa ve uyumluysa gönderirsiniz.
Kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptım ama çok teşekkür ederim, söylediklerinizi yaptıktan sonra mavi ekran hatası almadım bir daha yardımlarınız için minnettarım. İyi çalışmalar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı