nirami
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce sürekli mavi ekran hatası ve otomatik kapanma sorunları yaşamam üzerine yaptığım Memtest86 testi sonucunda 2x8'lik Adata XPG Gammix D35 RAM'lerimden birinin sorunlu olduğunu öğrendim. Garanti kapsamında geri göndermek üzere paketleyip kutusuna koydum. Sorunun çözülmesiyle mutlu mesut günler geçiriyordum, ancak 8 GB RAM'in yetmemesinden kaynaklandığını düşündüğüm bir sorunla karşılaştım. Hâlâ tam olarak anlamlandıramadığım için size sormak istiyorum.
Bugün 3 kez crash yedim ve aldığım hatalar windebug ile açtığımda sırasıyla şu şekildeydi:
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şu an elimde ekstra RAM olmadığı için 16 GB RAM ile benzer bir sorun yaşar mıyım, emin değilim. Bu yüzden bununla ilgili bir şey yazamadım.
Bugün 3 kez crash yedim ve aldığım hatalar windebug ile açtığımda sırasıyla şu şekildeydi:
- SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
- SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
- IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a)
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şu an elimde ekstra RAM olmadığı için 16 GB RAM ile benzer bir sorun yaşar mıyım, emin değilim. Bu yüzden bununla ilgili bir şey yazamadım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: