Yetkilerim kısıtlanmıştı yazamadım, kusura bakmayın. ATK ne olduğuna dair bir fikrim yok maalesef. USB Wireless sürücüm en güncel sürümde. Hibernation' u kapat demişssiniz. Hiç bir zaman böyle bir şeyle karşılaşmadım veya açıp - kapamadım. Daha önceden söylediğim gibi size, modem ortak kullanılıyor ve kablo çekilmesi imkansız, maalesef USB Wireless kullanmak zorundayım.
@Murat5038 Bir de bir ekleme yapma gereksinimi duydum şu an. Yaklaşık 40 orijinal oyunum var, sadece 1 tane korsan var, o da FM 2014. Kardeşim oynadığından dolayı duruyor bilgisayarda (Bana kalsa 1 dakika dahi durmaz, silerdim.) Ben aylardır Dota 2 oynuyorum, bilgisayar yük altına girse de bu 5-6 aylık süreçte bir kere bile mavi ekran vermedi. Sorun bu olabilir mi ? Orijinal almayı düşünüp, Steam ve G2A.com' a baktım. Steam satışı durdurmuş, G2A.com ise Global key' in Türkiye' de etkinleştirilemeyeceğini söylüyor. Eğer sorun bu ise FM 2015 alıp bundan kurtulmayı planlıyoruz. Sizce böyle bir şey sorun olabilir mi ?
@claus Hala ara sıra almaktayım. Bugün de 2 defa verdi arka arkaya. Gerçekten çok sinirliyim. Artık bıktım, kırmak üzereyim bilgisayarı.
yadi.sk: Yandex.Disk Dump' lar burada. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum artık. Donanımsal bir şey olabilir mi sizce ? Montajı ilk alındığında bakkalın biri yaptı. Sizce eksik bir bağlantı olabilir mi ? Veya zamanla çıkan bir kablo vb. herhangi bir şey. Ekran kartı almayı planlıyordum ama gerçekten hevesim kaçmaya başladı, böyle olacaksa almamayı bile planlıyorum. Bekliyorum yardımlarınızı.