SysWOW64 klasörüne 2 tane DLL dosyası attım ve sonra sildim

• Konuyu başlatan M3GTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.405

M3GTR

Kilopat
Daha fazla  
msvcr110.dll ve msvcp110.dll. Bir oyunu çalıştırmak için yaptım. Ama olmadı. Geri alıp bilgisayarı yeniden başlattım. Bir sorun gözükmedi gözüme. Ama yine de bir şey olur mu?

Oyun şuan açılıyor mu? Eğer ki açılmıyor ise Process Monitör raporu paylaşın. İlgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. El ile DLL atmak çok doğru değil. Genelde çözüm yerine ekstra sorun çıkarabiliyor.

Oyun şu an açılıyor mu? Eğer ki açılmıyor ise Process Monitor raporu paylaşın. İlgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. El ile DLL atmak çok doğru değil. Genelde çözüm yerine ekstra sorun çıkarabiliyor.

Oyun açılıyor. Artı olarak DLL'leri attıktan sonra açılmadı sonra oyun dosyalarının içinde vcredistx64 vardı onu yönetici olarak çalıştırıp kurdum sonra açıldı.
Oyun şu an açılıyor mu? Eğer ki açılmıyor ise Process Monitor raporu paylaşın. İlgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. El ile DLL atmak çok doğru değil. Genelde çözüm yerine ekstra sorun çıkarabiliyor.

Sorun olur mu?
Oyun açılıyor sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bu dosyalar şu an SysWOW64'te görünüyorsa ve oyun açılıyorsa sorun olmaz. Doğru bir kurma işlemi yapmışsınız zaten.

Bu dosyalar şu an SysWOW64'te görünüyorsa ve oyun açılıyorsa sorun olmaz. Doğru bir kurma işlemi yapmışsınız zaten.

Sizi de rahatsız ettim ama o dosyaları SysWOW64'ten kaldırdıktan sonra bilgisayar her açılışta Windows ekranından sonra siyah ekranda "yükleniyor" anlamına gelen şekil geliyor birkaç saniye sürüyor sonra laptop açılıyor. Dosyaları geri atayım mı?

Geri atmayın tabii ki, eksikse bile kurmanın daha temiz yolları var. Şu an o klasörde bahsedilen DLL'ler görünüyor mu?

Onu anladım. Atıp sildikten sonra vcredist çalıştırdığınızı söylemişsiniz, ilgili kütüphaneyi kurmuş olabilir. O halde en temizi şöyle yapın:

Onu anladım. Atıp sildikten sonra vcredist çalıştırdığınızı söylemişsiniz, ilgili kütüphaneyi kurmuş olabilir. O halde en temizi şöyle yapın:

Yönetici olarak çalıştırmam gerekir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı