T.C. CB Erdoğan: Eskiden üniversiteye 10 öğrenciden 1'i giriyordu, şu an bu rakam 10'da 10

Sınava girilip tüm sorular rastgele işaretlenince bile “üniversiteye” girilebiliyor artık. Rastgele işaretleme, diploma ve sıfır bilgi ile mezun olunduktan sonra da torpille güzel bir atama alınır. Büyük başarı. 🤣

Bence yakında kendisi sınavlardan birine katılıp "Bakın işte, üniversite diplomam var.” diyecek gibi.

@262364 yani değişmesi gereken çok şey var da kişinin derdi sadece diplomaysa bu şekilde almak olmalı.

O kişiye göre değişir, açıktan okuduğun zaman çokta bir şey öğrenemiyorsun gerçi örgünde de öğrendiklerin bir işe yaramıyor. Eğitim sisteminin değişmesi şart mesela sen üniversiteye girmek için YKS diye bir sınava giriyorsun, sınavda sorulanlar üniversitede bir işe yaramıyor :D Seçilecek bölüme özel sınavlar olması gerek bana kalırsa.
Katılıyorum, ben de mezunum; bu sene bir daha YKS'ye hazırlanıyorum. Makine mühendisliği istiyorum ama sistem benden biyolojiyi hatasıza yakın yapmamı bekliyor. Ne alaka?

@Silinen üye bu sistemi değiştirebilmek için bu sistemde hayatta kalmak lazım, yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı