T.C. CB Erdoğan: Eskiden üniversiteye 10 öğrenciden 1'i giriyordu, şu an bu rakam 10'da 10

@Silinen üye eleştirebilirsiniz ama sonunuz nerede olur, orasını bilemiyorum işte.

@Silinen üye dostum en ufak eleştirenlerin çoğu hapiste şu an. Düşünce özgürlüğünün olmasını ben de isterim ancak hapisler dolu hep.

@Silinen üye sınav konusunda haklısınız ama çalıştığınız sürece güzel yerlere gelirsiniz.

Aslında YÖK kapatılmalı ve üniversiteler MEB'e devredilmeli. Zorunlu eğitim en az 4 yıllık veya iki tane 2 yıllık meslek yüksek okulu okumak olmalı. Hatta dört yıllık üniversite bitirene 2 yıllık benzer bölümün diploması da hediye edilmeli.

AKP gidince muhalefetin ilk yapması gereken işlerden birisi de zorunlu eğitimi 5 yıla çekmek, orta öğretimde sınıfta kalma sistemini geri getirmek ve af yetkisini de bakanlıktan alıp meclise vermek olmalı. Böyle olursa mesela aynı mahalledeki 4 liseden üçü kapatılacak. Devlet, kapanan üç lise için harcadığı parayı da o tek kalan lisedeki çalışkan öğrencilere harcarsa, ülke işte bu şekilde batıyı yakalar. Okul hayatı bitenler de gidip küçük yaşta sanat öğrenecek. Yada ne bileyim gidip çiftçilik yapacak. Hem ülke için hem de insanlar için daha iyi olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı