T.C. Kimlik numaram sızdırıldı

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Papara numaram ile T.C. Kimlik numarama eriştiler. Ne yapacağımı bilmiyorum T.C. Kimlik numarası ile ne yapabilirler? Adam bana babamın, annemin, ve ev adresimizi attı ne yapabilir bu bilgilerle bilgilendirebilir misiniz? Korkuyorum ya.

Hiçbir şey yapamazlar. Yaparlarsa şikayet edebilirsin. Bilgilerimiz zaten internette geziyor ama kurcalayanlar yok.

Devletimizin veri tabanı sızıntıları sağ olsun sadece isim ve soyisim ile sülalenin donuna kadar bulabiliyorlar.

TC No sızması pek de önemli değil artık. İsim ve soyisim ile aynı şey

Önlem almak için bu durumu savcılığa bildirebilirsin. Ya da CİMER e bir yazı yazabilirsin. Bu sayede ileride bir sıkıntı çıkarsa bu durumu bildirdiğin için başına bir şey gelmez.

Merhaba arkadaşlar, benim Papara numaram ile T.C. Kimlik numarama eriştiler. Ne yapacağımı bilmiyorum T.C. Kimlik numarası ile ne yapabilirler? Adam bana babamın, annemin, ve ev adresimizi attı ne yapabilir bu bilgilerle bilgilendirebilir misiniz? Korkuyorum ya.
Evine lahmacun söylemek ve adresinizi yaymak dışında bişey yapamazlar.

Devletimizin veri tabanı sızıntıları sağ olsun sadece isim ve soyisim ile sülalenin donuna kadar bulabiliyorlar.

TC No sızması pek de önemli değil artık. İsim ve soyisim ile aynı şey
Mernis 2022 sağolsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı