T.C kimlik numaramı bilen biri beni kışkırtıyor

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, T.C. Kimlik numarama erişimi olan birisi beni kışkırtmaya çalışıyor sanal alemden. E-okuluma girip fotoğrafımı falan yayıyor. Ne yapabilirim? E-okula girmesini nasıl engelleyebilirim?

Direkt kanıtları ekran görüntülerini konuşma ssleri varsa tehditlerini vs alıp doğru savcılığa gidiyorsun sonra sikayet ettiğine dair dilekçeyi arkadaşa iletip mahkemede görüşürüz diyerek içinden geçiyorsun haketmiş yaşı küçük büyük farketmez şimarıklığa gerek yok bence ailenede söyle bu durumu burda 2 suç var 1. konu izinsiz fotoğraf paylaşımı 2. tehdit şantaja mahal olucak mevzu cıkabilir

Bunlarda iyice türedi. T.C kimlik numarasıyla birşey yapamaz korkmayın. E-Devlete girmesin yeter. E-Okul fotoğrafına geliceksek de boşuna uğraşmayın kendine göre eğleniyor, Onu ciddiye almanın manası bile yok ciddiyim. Bu olaylar son zamanlarda çok büyümeye başladı çok rahatlar. Adınıza ihbar yapmayı bile deneyemez kanıt toplayın biraz da ileride lazım olacak diye düşünüyorum. Bu tarz işsizler büyütmeyi seviyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı