walterpinkman
Hectopat
Benimkini de eski bir arkadaşım biliyor. Yapabildiği tek şey notlarıma bakıyor zavallı![]()
Ayıptır sorması T.C. Kimlik numaranız ne idi?
Benimkini de eski bir arkadaşım biliyor. Yapabildiği tek şey notlarıma bakıyor zavallı![]()
T.C. No ile tehdit edenlerin genelde pek işi olmuyor.Güldürdü. Bot protection dediğimiz şeyler var, o kadar basit değil.
Tek tek farklı IP'lerden denemesi lazım başka yolu yok.
Birkaç kez denediğimizde sınırlama koymuyor? "Captcha" dediğimiz olayı öğrenmenizi tavsiye ederim, ya bilmiyorsunuz ya da ironi yapıyorsunuz.T.C. No ile tehdit edenlerin genelde pek işi olmuyor.
Tek tek deneyebilir. Birkaç kez denediğinizde sınırlama koymuyor.
Yok hocam kalsınAyıptır sorması T.C. Kimlik numaranız ne idi?
Ben biliyorum o olayı "Captcha". önemli bir olay.Birkaç kez denediğimizde sınırlama koymuyor? "Captcha" dediğimiz olayı öğrenmenizi tavsiye ederim, ya bilmiyorsunuz ya da ironi yapıyorsunuz.
Captcha yazarak tek tek denemekten bahsediyorum zaten.Birkaç kez denediğimizde sınırlama koymuyor? "Captcha" dediğimiz olayı öğrenmenizi tavsiye ederim, ya bilmiyorsunuz ya da ironi yapıyorsunuz.
Hocam T.C. Artık çok kolay ulaşılabilen bir bilgi bir şey olacağını sanmam.
Captcha yazmak? Bu adam 1'den 4 haneli okul numarası mı deneyecek? Size ilk başta Captcha'nın açılımını söyleyeyim:Captcha yazarak tek tek denemekten bahsediyorum zaten.
Ben sadece ne yapılabileceğini söyledim. : )Sizi bot olarak algılayıp siteden çoktan uzaklaştırmış olur. Gerçekten helal olsun, sürekli IP değiştirip 4 haneli okul numarasını bulduktan sonra 4 haneli güvenlik kodunu da rastgele bulup ondan sonra tamamen kişiye özel bilgileri de geçebilecek insana.
Tebrik ederim, çok mantıklı söylediniz.Ben sadece ne yapılabileceğini söyledim. : )
İmkansız değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.