T.C. mi buldular

snaks

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde birisiyle tartışdım Discord'dan adam dolandırıcı olduğumu söylüyor ama değilim. Adam, baba önce sorgu paneli attı, sonra da babanı arayım avukatla konuşacağını falan söyledi. Dolandırıcılıktan şikayet edecekmiş, adımı soyadımı biliyor ve bulurum dediği mesajlar hepsini SS aldım. Ben de onun adını soyadını biliyorum, hatta Discord'unda Spotify'ı kayıtlı her şeyi SS aldım. Dava açabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde birisiyle tartışdım Discord'dan adam dolandırıcı olduğumu söylüyor ama değilim. Adam, baba önce sorgu paneli attı, sonra da babanı arayım avukatla konuşacağını falan söyledi. Dolandırıcılıktan şikayet edecekmiş, adımı soyadımı biliyor ve bulurum dediği mesajlar hepsini SS aldım. Ben de onun adını soyadını biliyorum, hatta Discord'unda Spotify'ı kayıtlı her şeyi SS aldım. Dava açabilir miyim sizce?

Yüksek ihtimalle o kişi dolandırıcı ileride sizden para isteyecek. T.C.'yi bulmak kadar kolay bir şey de yok kişisel bilgilerin hepsi bulunabiliyor.

Tabii ki açabilirsiniz karşı tarafın dediği şeyleri yapmadıysanız ve elinizde kanıtınız varsa en yakın savcılığa müracat edip suç duyurusunda bulunup dava açabilirsiniz uğraşmak istiyorsanız dava açın hocam.

Panel kullanarak senin T.C.'ni bulabilir sadece adını ve soyadını kullanarak. Hatta sülaleni bile bulur. Klasik yemlemeye çalışıyor. Bir şey olmaz engelleyin geçin ya da siz de onun T.C.'sini bulabilirsiniz.
Not:Bulun diye demiyorum ama herkes bulabilir bunu anlatmaya çalıştım.

Son düzenleme:
Hiçbir şey yapamazlar. Böyle saçma sapan ihbarlar bir ara bayağı yoğun yaşanıyordu. Devlet çalışanları ayıklamıştır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı