T60 alınır mı?

Alınmaz bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz Ajazz AK680 veya Redragon k617 Fizz önerebilirim.

Hocam benim görüşüm sarfech yerine başka bir markaya yönelmektir.

Hocam Gamepower Overlord alacaktım 1000'den 1400e çıkmış bugün burada önerdiler yarı fiyatına hoşuma gitti çok bir bütçemde yoktu HP GK100F diye bir model var 950 civarı olması lazım durum böyle hocam en uygun buydu en azından 1 yıl götürecek bir klavye işimi görür benim de aklımda böyle değişik marka almak yoktu ama sabah çok övdüler o yüzden burayada konu açmak istedim tekrar

Çin'den alınıp marka basılmış ürün. 500 daha ekleyip Trendyol'dan Attack Shark K75 alın.

Hocam Gamepower Overlord alacaktım 1000'den 1400e çıkmış bugün burada önerdiler yarı fiyatına hoşuma gitti çok bir bütçemde yoktu HP GK100F diye bir model var 950 civarı olması lazım durum böyle hocam en uygun buydu en azından 1 yıl götürecek bir klavye işimi görür benim de aklımda böyle değişik marka almak yoktu ama sabah çok övdüler o yüzden burayada konu açmak istedim tekrar.

Hocam Gamepower'da alınmaz dediğimi alın. Aralarından en kalitelisi switchleri Outemu olmayan bu.

Hocam Gamepower Overlord alacaktım 1000'den 1400e çıkmış bugün burada önerdiler yarı fiyatına hoşuma gitti çok bir bütçemde yoktu HP GK100F diye bir model var 950 civarı olması lazım durum böyle hocam en uygun buydu en azından 1 yıl götürecek bir klavye işimi görür benim de aklımda böyle değişik marka almak yoktu ama sabah çok övdüler o yüzden burayada konu açmak istedim tekrar.

Gamepower suki var ona da bakabilirsiniz O'da kaliteli klavyedir.

Alınmaz bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz Ajazz AK680 veya Redragon k617 Fizz önerebilirim.

hocam bu ak680 güzelmiş ama ş ç i gibi karakterler yok ingilizce bu klavye

Gamepowerda bazen basmama sorunu olabiliyor forumlarda okuduğum kadarıyla , onun yerine k617 fizz daha iyi
Everest parley var 950 lira red switch ona ne dersiniz hocam?

Son düzenleme:
hocam bu ak680 güzelmiş ama ş ç i gibi karakterler yok ingilizce bu klavye

Everest parley var 950 lira red switch ona ne dersiniz hocam?
Hocam satıcı var yazmış
1738177940282.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı