T7 V16.1.2 BIOS Güncelleme

Bilgisayarınız için doğru BIOS sayfasında verilmemiş. Alttaki yerden iletişime geçip doğru BIOS'u alabilirsiniz. Ancak BIOS'unuz zaten güncel sayılacak derecede.
Çağrı Merkezi

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Buradan diğer sürücülerinize alttaki kodu ürün kodu bölümüne yazarsanız görebilirsiniz:
Monster Tulpar T7 V16.1
Cevabınız için teşekkürler. BIOS güncel değil dedi birçok kişi ondan şüphelendim. Driverlarımın hepsi güncel.

Bu monster kullanıcılarının BIOS güncelleme derdi neden acaba? Zaten tüm sistem ile stabil çalışan BIOS yüklü içinde. Eğer gerekseydi resmi siteye koyarlardı. Yani zaten şuan sorunsuz sıkıntısız kullanılıyor ben de 7 aydır kullanıyorum ekran kartı sürücüsü kaç kere değişti sistem hala stabil.

Bu monster kullanıcılarının BIOS güncelleme derdi neden acaba? Zaten tüm sistem ile stabil çalışan BIOS yüklü içinde. Eğer gerekseydi resmi siteye koyarlardı. Yani zaten şuan sorunsuz sıkıntısız kullanılıyor ben de 7 aydır kullanıyorum ekran kartı sürücüsü kaç kere değişti sistem hala stabil.
Yani 2 aylık cihazda 120Hz ekran olupta CS:GO'da 90-110 FPS alıp işlemcinin 99 derece olması stabil ve bu stabillikten pek hoşlanmıyorum.
BIOS ekranından bir foto paylaşır mısınız?
bıoss.png

Son düzenleme:
Monster'ı aradım ve BIOS güncelleştirmelerini servis yapıyormuş.
Riskleri kabul ettiğini söyleyip dosyayı isteyebilirsin eğer varsa güncel. Hala vermezlerse, kargo ücretini ödeyeceklerse gönderir yaparlar istersen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı