Taahhüt iptal ettirdikten sonra tekrar fatura ödenir mi?

Merhaba, bugün Türk Telekom ile konuştum ve cayma bedelimin kaç TL olduğunu sordum. Bana 140TL olduğunu söylediler. Şimdi biz 102 TL ödüyoruz internete ve bu ayki faturayı henüz ödemedik. İki faturamız kalmıştı. Cayma bedelinin 140 TL olduğunu öğrendim. Şimdi şey diyelim biz taahhüdü bozduk. Türk Telekom bizden yine bu ayki faturayı ve sonraki ayın faturasını alacak mı? Bu ayki faturanın son ödeme tarihi aralığın 16'sı biz başka internete geçeceğiz. Taahhüdü bozduktan sonra başka internete geçebilecek miyim? Geçtiğimde de Türk Telekom bana bu faturaları ödetir mi tekrar?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201211_213943_com.google.android.apps.docs.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 519
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız biz kabul etmeyeceğiz ki yenilemeyi biz eminiz değiştireceğimizden.

Cayma bedeli hizmet anlaşmasını bitireceginden kalan aylarda size fatura çıkaramaz. Kaldı ki cayma bedeli dedikleri şey iki farklı şekilde hesaplanır. İlk yöntem o zamana kadar faydalandığınız indirim miktarı. İkinci yöntem ise kalan fatura fiyatlarınız. Bu iki yöntem hesaplanır ve hangisi daha az miktar ise o fiyatı ödersiniz. İsteğiniz an geçiş işlemlerini başlatabilirsiniz. Bırakın taahhüt bozma işini geçeceğiniz iss halletsin. Ancak siz yine de geçiş işleminiz tamamlandıktan sonra TT arayarak taahhüt bozulduğunu teyit edip cayma bedelini öğrenin. Tavsiyem belirttikleri cayma bedelini hakem heyetine verin belki ödemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…