Taahhütlü İnternet Paketlerinde AKN Kalkacak mı?

Okan777

Decapat
D-Smart internet kullanıyorum, taahhütname Kasım ayında bitmiş babama da 45 liraya yeni taahhüt yapalım demişler. 45 lirayı duyunca hemen tamam demiş. Önceden 60 ödüyorduk internet hızım da iyi fakat 2 senelik yeni sözleşme yapmışlar, bu AKN olayından ben de faydalanabilir miyim?

Taahhüt süresi sonuna kadar aynı paketi kullanmanızı sağlayabiliyorlar. Aksini isterseniz de cayma bedeli ödemeden yeni paket seçebiliyorsunuz. Ben kablonet kullanıcısıyım. Bugün görüştüm. 100mbite kadar sınırsız ve kotasız pakete geçiş yapıyorum. Kontratımın bitmesine 8 ay var daha. Cayma bedeli yok, ek ücret yok.

Evet kalktı, AKN 100GB geçildiğinde doluyordu fakat bu ay en az 200GB indirme yaptım ve hızım aynı. (Taahütlü Paket)

Türk telekom'da da kalkmış bulunmakta. Fakat gelen uyarı mesajında taahhüt bitiminde 89.00 TL olan mevcut paketim 145.00 TL olacakmış. 35 mbps 150GB AKN idi paketim. Fiyatlar fahiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı