Çözüldü Tab A 6 tablete ROM atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Arkadaşlar tablet çok eski. YouTube falan da desteği kesmiş Android sürümüyle alakalı sanırım. Aşırı yavaş. Tabletin hafıza da 8 GB. Zaten sistem 4'e yakın yer kaplıyor. Telefon tabletle çok alakam yok. ROM işlerine girmek için baktım ama hafızanın 8 GB olması düşündürdü. SD kart ile uygulanabilir mi acaba? Şimdi yeni sistem kursak ne kadar yer kaplayacak zaten tablet 8 GB. Düşüncelerinizi merak ettim bu cihazı yaşatabilir miyiz?

Çözüm

Eğer ROM açılmadıysa LineageOS deneyelim. Bu paylaştığım konuda 2 tane dosyamız var.
İlki Custom ROM diğeri Google uygulama paketi.
ROM'u yukarıda bahsettiğim gibi kuruyorsunuz.
GApps paketi için konuda hangi yönergeleri takip etmeniz gerektiği yazmakta.
İşlem boyunca tabletin ekranında bir değişiklik olmadı.
1727449286787.jpeg

Hata yazısı vermemesi ilginç biraz, cihazı Odin modunda yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Evet şimdi RECOVERY Yazısının ardından PASS yazdı şuan PASS 00.04'de bekliyor.

Ama tablet ekranında sol üstte SECURE CHECK FAIL : (recovery) yazıyor önemli midir?

Dowlanding yazısının altında yükleme barı çıktı.

Arkadaşlar tablet çok eski. YouTube falan da desteği kesmiş Android sürümüyle alakalı sanırım. Aşırı yavaş. Tabletin hafıza da 8 GB. Zaten sistem 4'e yakın yer kaplıyor. Telefon tabletle çok alakam yok. ROM işlerine girmek için baktım ama hafızanın 8 GB olması düşündürdü. SD kart ile uygulanabilir mi acaba? Şimdi yeni sistem kursak ne kadar yer kaplayacak zaten tablet 8 GB. Düşüncelerinizi merak ettim bu cihazı yaşatabilir miyiz?
Aynısı bendede var ve bende düşğndüm bence mantıksız o yüzden bu sene ipad air 5.nesil alacağım o tabletle olan tüm ilgini kes o tabletten bir cacık olmaz

Başka bir konuda gördüm cihazımı bul seçeneğini kapatınca bu uyarı kalkıyormuş. Şu an bu ekrandan çıkış yaparsam bir sıkıntı olur mu?

1727451051747.png
Şöyle oluyor tablette de Dowlanding yazsınının altında bir bar çıkıyor ve sol üstte
Secure check fail : (recovery) yazıyor

@Maomao

1727453227766.png
Log kısmı da şu şekilde. Tablet ekranında da dediğim gibi sol üstte o hata ve Downloading ekranı ve bar neredeyse dolmuş. Ama takıldı orada o hata yüzünden sanırım öylece bekliyor.

Son düzenleme:
Yamalı vbmeta yapmamız gerekiyor.

Bu rehbere göre yamalı vbmeta dosyası oluşturun. Ve tar dosyasının içine recovery.img yi yerleştirin.

Cihazın stok romunu indirmem lazım ama attığınız sitede kendi tabletimi arattım lakin Benim cihaz SM-T280Q ama sitede SM-T280 modeli var fark etmez değil mi?

Dediği APK dosyasını tabletin hafızasına attım ve çalıştırdım ama Derleyici hatası: Paket çözümlemede sorun var'' dedi.

Kendi telefonum üzerinden oluşturmaya çalışacağım.

1727455049794.png
Burada hangisi indireceğim Türkiye yok.

Tamamdır yapım numarasıyla uyumlu olanmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı