Oyunu nasıl yaptığınızla ilgili konu açarsınız değil mi? Hangi videolar, kaynaklar vb. şeylerden yararlandınız? Hangi programlardan yararlandınız, böyle bir oyunu yapmak ne kadar sürdü? Bu soruları çok merak ediyorum. Lütfen boş bir vaktinizde konu açıp aşama aşama anlatın.Steam'e henüz yükleyemedim maalesef, oyun bitmedi.Galiba çok oyunculu sistemi oturtmam kışı bulur.
Zaten her şey aşama aşama olurElbette açacağım. Ancak şu sıralar Unreal Engine Beyefendiye bellek yetiremiyorum. Sürekli çöküyor ve devam edemiyorum. 1 aya kadar dizüstünden tekrar masaüstüne geçeceğim. O zamana kadar -elde olmayan sebep işte, Unreal belleğe doymuyor- proje askıya alındı. Yahu, 16 GB bellek yetmiyor, SSD'ye ek 16 GB daha koyup 32 GB bellek oluyor ve çöküyor. Mantıklı mı bu?
Bu arada zaten çok bekleyen yok oyunu herhalde.
![]()
Oyun içi alım-satım olarak skin gibi kozmetikler olabilir veya farklı silahlar ekleyebilirsiniz. Bence oyunu Steam'de çıkarmak yerine Google Play'de çıkarmayı düşünmeniz lazımdı çünkü Steam harbiden masraflıymış. Google Play'de 25$ verip koyuyorsun.Oyun için satın alım yapılacak bir oyun değil maalesef.Oyunu ücretsiz sunmayı elbette isterim. Ancak, oyunu Steam gibi büyük bir platformda paylaşmak için 600 TL gerekiyor. Ayrıca bu parayı yalnızca oyun 1000 Dolar'dan yani ~5900 TL'den fazla satarsa geri alabilirim. Eğer satmazsa para olduğu gibi Valve'nin. Yani tehlikeli bir iş. Ayrıca çok masraf, şuan o kadar param yok maalesef.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.