Tab S9 FE Plus mikrofonu algılamıyor

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce tabletimle bir görüntülü görüşme yapıyordum, bir uygulamadan soru çözme uygulaması. Bağlandığımda kulaklığım tabletime bağlıydı sonra bir anda kulaklığımda beyaz ışık yanmaya başladı. Ve ses kulaklıktan değil tabletin hoparlöründen geldi. Ne olduysa 4 dakika sonra oldu Google'a giriyorum mikrofon algılamıyor. Tabletin donanım testlerine giriyorum mikrofonu algılamıyor. Daha sonradan WhatsApp'tan bir görüntülü görüşme açtım. Görüşme ses seviyesini yükselttim ve ondan sonra sorunum çözüldü. Bu neden kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal hata olmuş olabilir donanım çakışmasından dolayı.
Hocam kulaklığın bluetooth'unu kapatmama rağmen mikrofondan ses almadı Google'ı denedim Samsung'un forumunu denedim Samsung'un donanım testini de denedim Google sesli aramayı denedim herhangi bir dönüş alamadım WhatsApp görüşmesinden sonra hepsini Teker teker denediğimde hepsi çalıştı soru sorma uygulamasında iken görüşme ses seviyesini kısmıştım bunun mikrofonla mı alakası var hoparlörle mi acaba bir de herhangi bir donanımsal hata olmuş mudur mesela mikrofonun yanması ses sürücülerinin yanması gibi

Sürücü falan yanmamıştır.

Android tarafında eskiden de oluyordu bu. Aynı anda 2 mikrofon donanımına da çalış sinyali göndermiş büyük ihtimalle. İki taraftan da farklı dönüş gelince de anlık olarak panikleyip ikisini de geçici olarak devre dışı bırakmış. Sorun soru çözme uygulmasinda büyük ihtimalle.

Sürücü falan yanmamıştır.

Android tarafında eskiden de oluyordu bu. Aynı anda 2 mikrofon donanımına da çalış sinyali göndermiş büyük ihtimalle. İki taraftan da farklı dönüş gelince de anlık olarak panikleyip ikisini de geçici olarak devre dışı bırakmış. Sorun soru çözme uygulmasinda büyük ihtimalle.
Hocam uygulamayı sildim zaten sizce sorun uygulamada ise Google ve diğer mikrofon gerektiren uygulamalar neden çalışmamıştır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı