Tab S9 vs Tab S8 Ultra vs Huawei MatePad 12X

Arsene694

Kilopat
Merhaba, ben tablet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.

Seçeneklerim arasında fiyatları aynı civarda olan Huawei MatePad 12X ve Samsung Tab S9 128 GB var. Ancak üstüne fiyat koyup Samsung Tab S8 Ultra da alabilirim, ama 2 yıl öncesinin modeli, bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

S8 Ultra fiyatını hak etmiyor ama ikinci el temizini bulursan alınır. Onun dışında listeden Tab S9 iyidir değişiklik olsun istersen de 12X alabilirsin.

S8 Ultra fiyatını hak etmiyor ama ikinci el temizini bulursan alınır. Onun dışında listeden Tab S9 iyidir değişiklik olsun istersen de 12X alabilirsin.
12X'de yeni çıkmış sanırım ama KirinT90 diye bir yonga seti var nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ve birde 23.000 lira gibi bir fiyatı olmasına rağmen LCD panel takmışlar. Tab S9 al direkt.

Son düzenleme:
MatePad alacak arkadaşımı kurtarıp Tab S9 FE Plus aldırdım hocam. HarmonyOS'in iOS gibi olması için daha çok yolu var. Stabil değil. Fazlaca sorun mevcut.

Ben de MatePad dusunurken samsunga döndüm hocam. Şu an S9 FE Plus ile S9 arasındayım boyut ve batarya farkı kafamı karıştırdı S9 daha küçük olmasına rağmen aradaki 6 binlik farka değer mi sizce? (Boyut ve bataryayı önemseme sebebim ders için kullanacak olmam)

Ben de MatePad dusunurken samsunga döndüm hocam. Şu an S9 FE Plus ile S9 arasındayım boyut ve batarya farkı kafamı karıştırdı S9 daha küçük olmasına rağmen aradaki 6 binlik farka değer mi sizce? (Boyut ve bataryayı önemseme sebebim ders için kullanacak olmam)
Değer. Maddi durumunuz varsa S9 alın. Tab S9'da batarya sorunu çekmezsiniz, tabii eğer günlerce prizden uzak kalmayacaksanız. Notlar uygulamasında düşük güç modunda 8 saati aşan bir performans sergiledi. Düşük güç modundan çıkarıp aktif kullanırsanız 3-4 saat götürür. FE modellerindeki özellikle yazı yazarkenki takılma hissini sevmiyorum. Düz model 8 Gen 2 ile uzun yıllar iş görecek bir tablet.

Tab S9 kullanıcısıyım. Özellikle Samsung telefonunuz varsa daha tercih edilesi oluyor. Çevremdeki birçok insanın iPad takıntısını yok eden çok tatlı bir cihaz. Tab S9 ile bir soru olursa alırım.

Diğer tabletleri denemedim ancak Tab S8 Ultra'yı önermiyorum. Birçok kullanıcı ekranın fazla büyük olmasından rahatsız oluyor. Mağazada Ultra modellerine yakından bakıp karar vermeyi kesinlikle unutmayın.
Hocam ben de yeni s9 sipariş ettim. Kargoda geliyor. Dikkat etmemi söyleyebileceğiniz bir nokta ya da tavsiye edeceğiniz, mutlaka kullanmalısın dediğiniz bir uygulama vs var mı?

Hocam ben de yeni s9 sipariş ettim. Kargoda geliyor. Dikkat etmemi söyleyebileceğiniz bir nokta ya da tavsiye edeceğiniz, mutlaka kullanmalısın dediğiniz bir uygulama vs var mı?
Mesleğinize, öğrenci olup olmamanıza, hobilerinize veya oyun zevkinize göre değişir tavsiyeler.

Özellikle öğrenciler için Samsung Notes rehberini incelemek çok önemli.

Ekran bölme, yüzen uygulamalar, Samsung Dex kullanımı gibi özellikleri öğrenmek çok iş görür. Zaten bir süre tableti çözmeye ve alışmaya bakın.

Kılıf seçerken içine kalem koyma kısmı olanları tercih edin. Kılıfsız kullanmayın, kamera çıkıntılı olduğu için sert zeminde kamerayı çizersiniz.

Orijinal olmayan kılıfların kapağında bulunan mıknatıs tablete arkadan temas edince ekran kapanabiliyor, bu doğal bir durum.

Good Lock uygulamasıyla tableti her konudan özelleştirebilirsiniz. Uygulama içinden Sound Assistant'ı indirerek uygulamaların ses düzeylerini ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda ekolayzer da mevcut.

Aklıma başka bir şey gelmedi. Hayırlı olsun çok tatlı bir cihaz.

Mesleğinize, öğrenci olup olmamanıza, hobilerinize veya oyun zevkinize göre değişir tavsiyeler.

Özellikle öğrenciler için Samsung Notes rehberini incelemek çok önemli.

Ekran bölme, yüzen uygulamalar, Samsung Dex kullanımı gibi özellikleri öğrenmek çok iş görür. Zaten bir süre tableti çözmeye ve alışmaya bakın.

Kılıf seçerken içine kalem koyma kısmı olanları tercih edin. Kılıfsız kullanmayın, kamera çıkıntılı olduğu için sert zeminde kamerayı çizersiniz.

Orijinal olmayan kılıfların kapağında bulunan mıknatıs tablete arkadan temas edince ekran kapanabiliyor, bu doğal bir durum.

Good Lock uygulamasıyla tableti her konudan özelleştirebilirsiniz. Uygulama içinden Sound Assistant'ı indirerek uygulamaların ses düzeylerini ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda ekolayzer da mevcut.

Aklıma başka bir şey gelmedi. Hayırlı olsun çok tatlı bir cihaz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Öğretmenim. Amacım Media tüketmek, PDF word düzenleyip çıktı almak. Arada sırada oyun oynarım.

Teşekkür ederim cevabınız için. Öğretmenim. Amacım Media tüketmek, PDF word düzenleyip çıktı almak. Arada sırada oyun oynarım.
Rica ederim hocam ben de öğretmen adayıyım. Fiyatı tuzlu olsa da klavyesini alırsanız bilgisayar olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda başka klavyeler de bağlanabiliyor ama daha kompakt olması açısından kendi klavyesi daha tercih edilesi.

Rica ederim hocam ben de öğretmen adayıyım. Fiyatı tuzlu olsa da klavyesini alırsanız bilgisayar olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda başka klavyeler de bağlanabiliyor ama daha kompakt olması açısından kendi klavyesi daha tercih edilesi.
İnşallah tez zamanda atanır, görevinizi icra edersiniz hocam. Klavyesini orijinal almadım. Açıkcası gereksiz pahalı buldum. Onun yerine forumdan bir hocam Logitech önermişti. Onu aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı