Tablet ile programlama yapmak mümkün mü?

811150

Centipat
Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı
Makaleler
1
Samsung Tab A9 veya A9+ ile kodlama yapmam mümkün mü? Uygulama yüklenmiyorsa Online kod editörü ile yapabilir miyim? (diller c/c++ ve Python)

Telefonda kullanışlı uygulamalar bulunmuyordu en spn baktığımda ama gitpod sitesinde VS Code kullanılabilir.

Gitpod sitesi tam olarak ne oluyor hocam ilk defa duyuyorum da biraz aydınlatabilir misiniz? VS Code kullanılabilirse süper olur.

Yapılabilir hatta YouTube'da görmüştüm sanırım. Konsol açıp çalıştırabilir misin emin değilim ama kod yazabilirsin.

Konsol açmaktan kastınız nedir hocam?

Gitpod sitesi tam olarak ne oluyor hocam ilk defa duyuyorum da biraz aydınlatabilir misiniz? VS Code kullanılabilirse süper olur.

Konsol açmaktan kastınız nedir hocam?

Mesela Console. Writeline dedin kodda çalıştır dediğinde açılan pencere konsol işte. O pencere açılır mı ondan emin değilim.

@811150 GitHub hesabı ile giriş yapılabilen, web ortamında çalışma ortamı sunan bir site. VS Code bulut ortamnında çalıştırılabiliyor ve belli bir süre boyunca proje kaybolmuyor.

@811150 GitHub hesabı ile giriş yapılabilen, web ortamında çalışma ortamı sunan bir site. VS Code bulut ortamnında çalıştırılabiliyor ve belli bir süre boyunca proje kaybolmuyor.

Çok teşekkürler hocam bunu detaylıca araştıracağım. Zaten öğrenme aşamasındayım ufak tefek şeyleri çalıştırsa benim için yeter.

Ücretsiz GitHub öğrenci üyeliğiniz varsa GitHub codespace ile uzak makineye bağlanıp geliştirme yapabilirsiniz. Öğrenci üyeliği dışında paralı sanırım.

Ücretsiz GitHub öğrenci üyeliğiniz varsa GitHub codespace ile uzak makineye bağlanıp geliştirme yapabilirsiniz. Öğrenci üyeliği dışında paralı sanırım.

Üniversite öğrencisiyim bahsettiğiniz üyelik bize veriliyordu sanırım doğru mu biliyorum? Ayrıca ücretleri hakkında bilginiz var mı? GitHub hakkında çok kısıtlı bilgim var nereden bakmam gerektiğini bilmiyorum maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı