Yapılabilir hatta youtubeda görmüştüm sanırım. Konsol açıp çalıştırabilir misin emin değilim ama kod yazabilirsin.Samsung Tab A9 veya A9+ ile kodlama yapmam mümkün mü? Uygulama yüklenmiyorsa Online kod editörü ile yapabilir miyim? (diller c/c++ ve Python)
Telefonda kullanışlı uygulamalar bulunmuyordu en spn baktığımda ama gitpod sitesinde VS Code kullanılabilir.
Yapılabilir hatta YouTube'da görmüştüm sanırım. Konsol açıp çalıştırabilir misin emin değilim ama kod yazabilirsin.
Gitpod sitesi tam olarak ne oluyor hocam ilk defa duyuyorum da biraz aydınlatabilir misiniz? VS Code kullanılabilirse süper olur.
Konsol açmaktan kastınız nedir hocam?
Mesela Console. Writeline dedin kodda çalıştır dediğinde açılan pencere konsol işte. O pencere açılır mı ondan emin değilim.
@811150 GitHub hesabı ile giriş yapılabilen, web ortamında çalışma ortamı sunan bir site. VS Code bulut ortamnında çalıştırılabiliyor ve belli bir süre boyunca proje kaybolmuyor.
Ücretsiz GitHub öğrenci üyeliğiniz varsa GitHub codespace ile uzak makineye bağlanıp geliştirme yapabilirsiniz. Öğrenci üyeliği dışında paralı sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.