Tablet ile USB Ses Kartı Kullanılır mı?

THELEGENDOFDARK

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 200 liralık kulaküstü bir kulaklıktan kaliteli ses alabilmek için çözüm yolları arıyorum.

Bunun için USB ses kartı ve OTG kablo kullanarak tablette müzik dinlemeyi amaçlıyorum.

Sorularım:
Dediğim şey olağan bir şey midir? (Başka bir forumda yapılabildiği yazılmış, ama başka bir yerde göremedim.)

Almayı düşündüğüm ses kartı (Asus Xonar u3) yaklaşık 160 lira, bunu almak yerine 160 liraya MP3 Player mi almalıyım.

Kullanmayı düşündüğüm kulaklık Sennheiser HD2.10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverı nasıl kurmayı planlıyorsun tablete??Xonar U3 Sürücüler & Araçlar | Ses Kartları | ASUS Türkiye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir forumda birisi Galaxy Note 3'e OTG takarak kullandığını söylüyordu.
Ayrıca ses kartı almayı düşünmemin nedeni yüksek sese değil kaliteli ses ihtiyacım olması. Büyük ihtimalle amfi kullanmayacağım.

Amfiler sadece yüksek ses için kullanılmıyor, kulaklığın amfisi yetersiz ise aldığın ses kalitesinde de gerileme olabileceği videoda bahsediliyor.
DAClı anfiler de mevcut, combo olarak.
Genel olarak odyofil ürünler çok pahalı 4-5 hanelerden bahsediyorum.

Asus sitesinden temasa geçersen geribildirimde bulunuyorlar.Ses işi kulağa baktığından alacağın ürünleri denemeni tavsiye ederim. Yabancı odyofil sitelerine de bakabilirsin, gerçi onların ürünleri çok çok çok daha pahalı ama bilgi olarak işine yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı