Tablet mi laptop mu almalıyım?

Michuuu

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
20
Anlayan varsa bu konuma bakabilirim Laptop'u kaça satabilirim? Bu Laptop'ı ne kadara satabilirim,yardım arkadaşlar!

Üniversite öğrencisiyim, şu anda kullandığım Laptop'u satıp üzerine de para koyup dock ve otg desteği olan en iyisinden bir android tablet mi alayım yoksa Laptop mı? Laptop'un yeri ayrı diyor arkadaşlarım :) Steam'den oyun alan birisiyim ama 1 aydır PS4 sahibiyim steam ve steam indirimlerini takip etmeyi bıraktım artık sadeec konsoldan oyun oynayacağım, Gabe reyiz kusura bakmasın ama sony'de fiyatları biraz indirsin! Telefon olarakta HTC M8 kullanıyorum tabletten boyut hariç bir eksiği yok açıkacsı bu yüzden acaba tablet israf laptop şart diye bir yanımda düşünüyor.

Bilgisayarda film izleme, internete girme, müzik vs. dışında bir şey yapmıyorum (gibime geliyor belki tablet alırsam Laptop eksikliği çekebilir miyim bilmiyorum :) ) Müzikleri spotify'dan alıyorum genelde, film ve diziler takdir edersiniz ki malum yerden çekiyorum, android tablet almamın sebebi de bu zaten filmleri ve dizileri indirip izlemek. Tablette digiturkplay/youtube/tivibu ve sopcast uygulamaları var zaten. Bir de okulda hocalar usb'den sunumlar vs. veriyor usb'yi tablete takıp dosyaları almam için otg desteği şart yani. Acaba sunum falan yapmam gerekirse tablet'den yapabilir miyim bir de onu düşünüyorum... Yardım arkadaşlar lütfen :(

Ne diyorsunuz ne önerirsiniz? Umarım derdimi anlatabilmişimdir, sevgiler :)

Edit: Konuyu yazdıktan sonra aklıma geldi de kendimi bildim bileli FM/CM oynarım her ne kadar son 2 senede çıkan serileri beğenmeyip oynamasamda! Bu bir tutkudur, FM'ciler bilir :)Laptop alırsam Football Manger, film/dizi ve müzik kullanılacak sadece! Bir de FM'den vazgeçme konusunda kararsız kaldım bak şimdi.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

FM ve CM ile alakanız varsa bir kafa ayarı gelirse çok süper olur. :) Sizlerinde tavsiyesi ve yorumu varsa merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı durumdayım. Laptop var, Tablet var , güzelde telefonun var. Para durumun iyiyse fiyat-performans olarak güzel bir PC kur derim. Kendimden örnek vereyim, dizüstü okul ve arkadaşlara kalmaya gittiğimde kullanıyorum. Tablet sosyal siteler için, telefon malum. Şimdi PC topluyorum yavaştan, ultra oyunlar ve programlarım için. Sende de durumun pek farklı olduğunu sanmıyorum :)
 
Laptop almak bence daha mantıklı. Tablet bir yerden sonra işlerini götüremez. Ama laptop her işini halleder. Oyun oynayan bir kişi olarak tablet senin işini çok görmez.
 

Asus Transformer Book T200TA-CP004H Intel Atom Z3775 1.46GHz Fiyatı

Bunu aldım hocam :D ama klavyedeki sağ yön tuşu çıkık geldi ve kullanılmış ürün yollamışlar gelen üründe hiçbir jelatin film vs. hiçbirşey yok :( benden geri vereceğim bu hafta içinde değişim yapmıyorlarmış para iadesi alacağım ve 1500tl ye kadar windowslu bir tablet alacağım teşekkürler yorumunuz için belki yine T200 siparişi veririm bilmiyorum ama Miix2 var kafamda bir de ama onunda ekranı küçük hatta bu bile küçük geliyor o kafamı karıştırıyor,bunlara alışmak biraz zaman alacak gibi.Çok teşekkür ederim ilginiz için.

edit: 1500TL'ye kadar Windows'lu tablet arıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı