Tablet önerisi

EmirhanÇolak10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Tab S9 Ultra alma istiyorum. Arkadaşım iPad 4. nesil al diyor ama kalemini de satın almalıyım falan filan. Sizin verebileceğiniz güzel bir tavsiye var mıdır?

İpad 10. Nesil alınır.
Adam Piyasadaki en iyi Android tableti alayim diyor önerdiğiniz seye bakin cidden.

Arkadaşlar Tab S9 Ultra alma istiyorum. Arkadaşım iPad 4. nesil al diyor ama kalemini de satın almalıyım falan filan. Sizin verebileceğiniz güzel bir tavsiye var mıdır?
Bence S10+ bekleyin hocam cikacak yakinda. En ideal tablet o olur.

Adam piyasadaki en iyi Android tableti alayim diyor önerdiğiniz seye bakin cidden.

Bence S10+ bekleyin hocam cikacak yakinda. En ideal tablet o olur.

Maliyetten dolayı SD bırakıp MediaTek kullanacaklar ve onda da en yeni işlemciyi kullanmayacak.

Bütçe yazsa daha rahat yardımcı olabiliriz aslında.

Fiyat performans olur dedim demez olaydım.😂

Android tarafındaki en iyi cihazı isteyen birine giris seviye iPad aldırırsak arkamızdan çok konuşur hocam.

Android tarafındaki en iyi cihazı isteyen birine giris seviye iPad aldırırsak arkamızdan çok konuşur hocam.

Doğru dediniz hocam. Ama arkadaşın bütçe pek önemli değil galiba fiyatlarla baktım en iyi tableti önerin gitsin bizde öğrenmiş olalım.

Maliyetten dolayı SD bırakıp MediaTek kullanacaklar ve onda da en yeni işlemciyi kullanmayacak.

Bütçe yazsa daha rahat yardımcı olabiliriz aslında.

9300+ kullanacaklar canavar bir islemci. Sirf mediatek diye onyargiya gerek yok gayet kaliteli bir iskemci.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı