Tablet önerisi

Maliyetten dolayı SD bırakıp MediaTek kullanacaklar ve onda da en yeni işlemciyi kullanmayacak.

Bütçe yazsa daha rahat yardımcı olabiliriz aslında.

Android tarafındaki en iyi cihazı isteyen birine giris seviye iPad aldırırsak arkamızdan çok konuşur hocam.
Hocam Mediatek sebebiyle ben de bir iki ay sona Tab S9 Plus almayı düşünüyorum. Asıl alma amacım Nomad Sculpt ile 3D modeller yapmak.

Arkadaşlar Tab S9 Ultra alma istiyorum. Arkadaşım iPad 4. nesil al diyor ama kalemini de satın almalıyım falan filan. Sizin verebileceğiniz güzel bir tavsiye var mıdır?

Tab S9 Ultra'yı kesinlikle önermem. O kadar büyük bir ekranı var ki yanınızda monitör taşıyorsunuz gibi bir his verir. Daha 2 gün ince elektronik mağazalara gidip denedim inanılmaz büyük. Plus modelini ikinci el olarsk alacağım 1 2 ay sonra bayağı hoşuma gitti boyutu falan her şeyiyle. Zaten Ultra ile Plus tamamen aynı ekran boyutu hariç.

iPad 10. nesil alınır.

9 ultranın yanında bir sönük kaldı gibi :D

Bütçe ne kadar?
iPad 4. nesil derken hangi 4. nesil?

Bütçe 35 40 gibi bir şey.

Adam piyasadaki en iyi Android tableti alayim diyor önerdiğiniz seye bakin cidden.

Bence S10+ bekleyin hocam cikacak yakinda. En ideal tablet o olur.

Tamamdır hocam düşüneceğim. Tableti alış amacım daha çok ders için o yüzden 9 Ultra düşünüyordum.

Maliyetten dolayı SD bırakıp MediaTek kullanacaklar ve onda da en yeni işlemciyi kullanmayacak.

Bütçe yazsa daha rahat yardımcı olabiliriz aslında.

Android tarafındaki en iyi cihazı isteyen birine giris seviye iPad aldırırsak arkamızdan çok konuşur hocam.

:D 35-40 hocam o da en fazla.

42.000 TL 11 inc size kesinlikle küçük hissettirmez gayet yeterli S9 ultrayı standsız kullanmak ölüm gibi bir şey oluyor ve her açıdan S9 ultradan daha iyi ve daha performanslı birt cihaz.

Ve yanında pencil Pro bedava geliyor.

Eğer 2 k çıkamam derseniz iPad Air M.2 ya da S9+ öneririm istiyorsanız farklarını yazabilirim.

42.000 TL 11 inc size kesinlikle küçük hissettirmez gayet yeterli S9 ultrayı standsız kullanmak ölüm gibi bir şey oluyor ve her açıdan S9 ultradan daha iyi ve daha performanslı birt cihaz.

Eğer 2 k çıkamam derseniz iPad Air M.2 ya da S9+ öneririm istiyorsanız farklarını yazabilirim.
Bu bütçede Air almak kazik yemektir. Ama Pro cok guzel cihaz.

S9 ultrayı herkes çok övdü ama iPad Pro'yu da inceleyeceğim :D teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı