Tablet önerisi

Her açıdan S9 ultradan üstün.
Ve pencil Pro da ücretsiz.

Her açıdan kastığın açı nedir acaba?
SoC açısından üstün olabilir ancak geriye kalan çoğu özellikte Samsung daha iyi, ekran ve kalem olarak daha iyi Samsung.
S Pen ile bir ton iş yapabiliyorsunuz, Apple Pen'e kıyasla.

İşlemci açısından üstün olabilir ancak geriye kalan çoğu özellikte Samsung daha iyi, ekran ve kalem olarak daha iyi Samsung.

İP68 sertifikası da var iPad de var mı bilmiyorum.

İşlemci açısından üstün olabilir ancak geriye kalan çoğu özellikte Samsung daha iyi, ekran ve kalem olarak daha iyi Samsung.

Daha sizden başka pencil Pro vs S Pen karşılaştırmasında S Pen'i öveni görmedim 3 ayda bir uç değiştirmekten bıkmış olsa gerek.

İP68 sertifikası da var iPad de var mı bilmiyorum.

Çok bir anlamı yok hocam, havuzda kullanmayacaksınız herhalde.

Daha sizden başka pencil Pro vs S Pen karşılaştırmasında S Pen'i öveni görmedim 3 ayda bir uç değiştirmekten bıkmış olsa gerek.

Uçları kötü diye kalem kötü olmuyor, ben uç kalitesinden söz etmiyorum yapabileceğin şeyler çok çok daha fazla S Pen'de ondan söz ediyorum.

SoC açısından üstün olabilir ancak geriye kalan çoğu özellikte Samsung daha iyi, ekran ve kalem olarak daha iyi Samsung.

Ekran olarak ikisi de OLED kullanıyor nasıl bir kıyas yaptınız acaba ikisini de önünüze alıp kıyasladınız mı?
İkisinin farkı ekran parlaklığı renk doğruluğu olarak iPad önde.
Renk doygunluğu olarak Samsung önde.

Çok bir anlamı yok hocam, havuzda kullanmayacaksınız herhalde.

Uçları kötü diye kalem kötü olmuyor, ben uç kalitesinden söz etmiyorum yapabileceğin şeyler çok çok daha fazla S Pen'de ondan söz ediyorum.

Detaylandırır mısınız ne var.
Sonuçta kullanıcı kullanacak ya uç kalitesi vs de önemli kalem kalitesinde.

Ekran olarak ikisi de OLED kullanıyor nasıl bir kıyas yaptınız acaba ikisini de önünüze alıp kıyasladınız mı?
İkisinin farkı ekran parlaklığı renk doğruluğu olarak iPad önde.
Renk doygunluğu olarak Samsung önde.

Detaylandırır mısınız ne var.

S9 Ultra OLED ekran kullanmıyor Dynamic AMOLED ekran kullanıyor, sınıfının en iyi ekranlarına sahip.

S Pen özelliklerini şu videodan izleyebilirsiniz, belki çoğunu kullanmıyor olabiliriz ancak hiç olmamasından iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyince bende şaşırmıştım özellikle smartthings destekli Klimanın modunu kalemle değiştirme özelliğine.

Hocam klimanın modunu kalemle değiştirmek.
Ben burada yorum yaparken tutulabilirlik uzun ömür ve kullanıma göre yorum yapıyorum tutuş açısından ve profesyonel kullanımda daha ön plana çıkıyor.

S9 Ultra OLED ekran kullanıyor AMOLED ekran OLED'in alt türevidir ikisinin de S9 ultranın kullandığı ekran sınıfının en iyisi evet OLED sınıfının alt türevi olan AMOLED sınıfının en iyilerinden dediğim gibi.
IPad'lerin renk doğruluğu ve parlaklığı daha yüksek.
S9'un iste renk doygunluğu daha yüksek.

M4 işlemcili iPad Pro her türlü daha mantıklı. M4 bile almak için bir sebep. Pencil Pro hediyesiyle kaçırılmamalı. S9 Ultra ekran büyüklüğü konusunda daha avantajlı, tahminen hoparlörleri bir tık daha iyidir. Geri kalan her konuda iPad Pro daha iyi.

iPad Pro yük altında vs. daha iyi çalışıyor, ısı limitini her güncelleme de yükseltiyorlar. 2 tane 20W şarj portu ile 40W şarj olabiliyor (belirli sıcaklıklarda). Pencil Pro çok daha şık bence S Pen`e göre. Çift katlı Oled ekran sayesinde daha yüksek parlaklıklarda sunabilmekte. iPadOS güncellemeleri ile gayet kullanışlı özelliklerde ekliyorlar. Uygulamaların iPad`lerde daha optimize çalışması da iPad almayı daha mantıklı kılıyor. Şahsen tercihimi M4 işlemcili iPad Pro`dan yana kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı