Flex kablosu var ve bu şekilde müdahale etmeniz imkansız. O arkadaşın dediği işlemi uygulamak, çok daha farklı sonuçlar ve masraf doğuracaktır. Mutlaka teknik servise verin cihazı. Sorunun tuştan olduğunu da bilmiyorsunuz henüz. Farklı bir yerde de sorun olabilir...
Bizde sana diyoruz ki bunu yaparsa eğer tabletin büyük bir sorunu yoksa başka bir yeri bozulabilir ve hasar görebilir ve daha fazla masraf çıkabilir neyini anlamıyorsun acaba. Daha önce bizzat kendim tabletin ekranını değiştirmek için içini açtım ve ince işcilik isteyen bir şey sökmesi en kolay gözüken şeyi sökerken dikkatlı olmazsan o felx kablosu kopabilir.
Kardeşim diğer forumlardaki arkadaşlar seninle dalga geçmiş düz kontak ile çalıştırma arabada var tableti öyle çalıştırma şansın yok maalesef sen en iyisi bir tamirciye götür.
Tablette vardır. Ben kullandım. Bilip bilmeden konuşma lütfen. o düz kontak değil kısa devredir. Tuş çalışmıyorsa ben arkadaki kapağı açtım. İçinde tuşun değmesi gereken yerlere demir bir çubukla 2 ucundan 1'ini lehimledim. Diğer ucunu değdirince açılıyordu.
@hile kodlayan hacker Aynı modeli kullanmadıysan boş yorum yapma dostum.
Şu girişi tam anlamıyla görebilecek hatta lehim yapabilecek kadar göz/kol olamaz. Flex girişi bu şekilde oluyor, senin kullandığın tableti bilemem artık.
Eğer aynı modeli kullanıyorsan, nasıl yaptığını açıkla.