Tabletin acma kapama dugmesi calismiyor

.
 

Dosya Ekleri

  • 20200615_161004.jpg
    20200615_161004.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 92
Arkadaslar bilgisayar anakart uzerinden açiliyor ya bu tablet icinde de gecerli mi?

Bro sen en iyisi tablet tamiri yapan bu işten anlayan birine götür fazladan masraf çıkmasın.

Tüm tabletlerin anakartı aynı modelde tasarlanıp, tek bir fabrikadan çıktığını falan zannediyor sanırım arkadaş.

Aynen öyle bilgi sahibi değilsin yorum yapma diyorum hala yorum yapıyor arkadaş.
 
Ben öyle bir şey demedimki sadece orayı bulması gerekiyor zor bir iş değil bu.

Bizde sana diyoruz ki bunu yaparsa eğer tabletin büyük bir sorunu yoksa başka bir yeri bozulabilir ve hasar görebilir ve daha fazla masraf çıkabilir neyini anlamıyorsun acaba. Daha önce bizzat kendim tabletin ekranını değiştirmek için içini açtım ve ince işcilik isteyen bir şey sökmesi en kolay gözüken şeyi sökerken dikkatlı olmazsan o felx kablosu kopabilir.
 
😁 😁

Kardeşim diğer forumlardaki arkadaşlar seninle dalga geçmiş düz kontak ile çalıştırma arabada var tableti öyle çalıştırma şansın yok maalesef sen en iyisi bir tamirciye götür.😁😁

Tablette vardır. Ben kullandım. Bilip bilmeden konuşma lütfen. o düz kontak değil kısa devredir. Tuş çalışmıyorsa ben arkadaki kapağı açtım. İçinde tuşun değmesi gereken yerlere demir bir çubukla 2 ucundan 1'ini lehimledim. Diğer ucunu değdirince açılıyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı