Taciz ile suçlandım

Dr. Who

Hectopat
Merhaba benim için önemli bir konu. Dün Telegram üzerinden biri ile sohbet ediyorduk. Birbirimize fotoğraf attık ama sonra fotoğraf istiyorsan WhatsApp'a geçelim dedi, oradan devam ettik ve bu sürekli beni oyalıyordu fotoğraf atma konusunda ve cinsel organımı istiyordu ve ben de attım hata yaparak. Aradan birkaç dk geçti cevap vermeyince, bend e kapattıp yattım. Sabah uyandığımda bir sesli mesaj vardı ve bir dayı beni pedofilikle suçluyordu. Benim yaşım 18 demiştim ama değildi ve konuştuğumuz kişi yani fake olan dayı bana kendisini 17 olarak demişti. WhatsApp bildirimlerim kapalıydı. Az önce açtığımda bir tokat bürosundan dava açılmıştı ve dönmezsem söyle bir süreç olduğunu söylüyordu; attığım fotoğraf ve konuşmalari gösterilip, sicile kadar gidebilecek bir olay olduğunu ve uzlaşmadan falan bahsediyordu. Ben çok korkuyorum. Yani suç bende ama beni de kandıran karşıdaki kişi. Şimdi ne olacak? Yaşım da 18'den küçük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim için önemli bir konu. Dün Telegram üzerinden biri ile sohbet ediyorduk. Birbirimize fotoğraf attık ama sonra fotoğraf istiyorsan WhatsApp'a geçelim dedi, oradan devam ettik ve bu sürekli beni oyalıyordu fotoğraf atma konusunda ve cinsel organımı istiyordu ve ben de attım hata yaparak. Aradan birkaç dk geçti cevap vermeyince, bend e kapattıp yattım. Sabah uyandığımda bir sesli mesaj vardı ve bir dayı beni pedofilikle suçluyordu. Benim yaşım 18 demiştim ama değildi ve konuştuğumuz kişi yani fake olan dayı bana kendisini 17 olarak demişti. WhatsApp bildirimlerim kapalıydı. Az önce açtığımda bir tokat bürosundan dava açılmıştı ve dönmezsem söyle bir süreç olduğunu söylüyordu; attığım fotoğraf ve konuşmalari gösterilip, sicile kadar gidebilecek bir olay olduğunu ve uzlaşmadan falan bahsediyordu. Ben çok korkuyorum. Yani suç bende ama beni de kandıran karşıdaki kişi. Şimdi ne olacak? Yaşım da 18'den küçük.

Ailenize durumu anlatın ekran görüntüsünü aldıysanız davada kanıt olarak sunarsınız rezil olur.

Ne amaçla fotoğraf atmıştınız?

Yüz fotoğrafimi istemişti onu Telegram üzerinden atmıştım. Sonra tekrar istedi WhatsApp'tan ama atmadım sonra cinsel organımı istiyordu, bende yolladım yani benim baskım yoktu sonra bende ondan sadece yüz fotoğrafini istedim o kadar.

İki numarayı da engelle. Bu tipler dolandırıcılık yapan kişiler olabiliyor.

İlk numara konuşmak istediğim ama fake kişi ve diğer yazan kişide bürodan birisi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240629_222818_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240629_222818_WhatsApp.jpg
    426,8 KB · Görüntüleme: 570
  • Screenshot_20240629_222847_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240629_222847_WhatsApp.jpg
    247,3 KB · Görüntüleme: 560
  • Screenshot_20240629_222835_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240629_222835_WhatsApp.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 551

Technopat Haberler

Yeni konular