Taciz ile suçlandım

Reşit olmadığım için uğraşamam maalesef.

Hocam detayları buradan atsanız daha iyi olur

Hocam aynısı başıma geldi bende fotoğraf atmıştım aradılar uzlaşma cart curt yoksa 1 derece yakınınıza ulaşacağız dedi bende ulaşın deyip kapattım,sonrasında senin fotoğraflarını attılar mı ailene akrabana

Hocam aynısı başıma geldi bende fotoğraf atmıştım aradılar uzlaşma cart curt yoksa 1 derece yakınınıza ulaşacağız dedi bende ulaşın deyip kapattım, sonrasında senin fotoğraflarını attılar mı ailene akrabana.
Hocam dediğim gibi sadece yazışma olarak bende kaldı olay, sonrasında zaten diğer arkadaşların da dediği gibi dolandırıcı olduğu kanaatine getirince olay kapanmış oldu. Ama size yanlış anlamadıysam sizi arıyorlar mı yoksa mesaj mı var benim fotoğraf falan hiçbir şey kimseye atılmadı.

Hocam dediğim gibi sadece yazışma olarak bende kaldı olay, sonrasında zaten diğer arkadaşların da dediği gibi dolandırıcı olduğu kanaatine getirince olay kapanmış oldu. Ama size yanlış anlamadıysam sizi arıyorlar mı yoksa mesaj mı var benim fotoğraf falan hiçbir şey kimseye atılmadı.

Hocam şöyle ki ben birine özel fotoğrafımı atmıştım 1 tane(fake profil olduğunu sonradan anladım) ondan bir gün sonra rehberimde ekli olmayan numaradan arandım kendisinin avukat olduğunu dile getirdi arabuluculuk teklifi etti eğer dönüş yapmazsanız birinci derece aile yakınlarınızla iletişime geçeceğim dedi ben de tamam geçin deyip kapattım sonrasında whatsapp‘tan tekrar mesaj attı aynı şeyleri söyledi ben hiçbir şey yazmadım sonrasında bir kere daha aradılar ben açmadım toplamda iki gün oldu ama kimse herhangi bir yakınıma fotoğraf falan atmadılar ya da aramadılar.sizil özel fotoğraflarınız varmıydı ellerinde

Yüz fotoğrafimi istemişti onu Telegram üzerinden atmıştım. Sonra tekrar istedi WhatsApp'tan ama atmadım sonra cinsel organımı istiyordu, bende yolladım yani benim baskım yoktu sonra bende ondan sadece yüz fotoğrafini istedim o kadar.

İlk numara konuşmak istediğim ama fake kişi ve diğer yazan kişide bürodan birisi.
Hocam, nasıl güvenebiliyorsunuz ki ve neden kendi organınızın fotosunu atarsınız? Kendim öyle bir şey yapmam, utancımdan bir daha eski halim gibi olamam, hayatım boyunca bir ciddiyetim kalmaz.

Hocam nasil guvenebiliyorsunuzki ve neden kendi organinizin fotosunu atarsiniz kendim oyle birsey yapmam utancimdam birdaha eski halim gibi olamam hayatim boyunca bir ciddiyetim kalmaz.
Zamanında biriyle ben de konuştum ama işte kendi sorunlarımı anlattım vb. Kızdı, saatlerce konuştuk. En son Pinterest'ten vb. hazır ya da yapay zeka karışımı fotoğraf atıp inandırmıştım. Sonrasında ikimizin de birbirimizi kandırmaya çalıştığını öğrendim, sonra normal muhabbet edip birbirimizi engelledik, evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle ki ben birine özel fotoğrafımı atmıştım 1 tane(fake profil olduğunu sonradan anladım) ondan bir gün sonra rehberimde ekli olmayan numaradan arandım kendisinin avukat olduğunu dile getirdi arabuluculuk teklifi etti eğer dönüş yapmazsanız birinci derece aile yakınlarınızla iletişime geçeceğim dedi ben de tamam geçin deyip kapattım sonrasında whatsapp‘tan tekrar mesaj attı aynı şeyleri söyledi ben hiçbir şey yazmadım sonrasında bir kere daha aradılar ben açmadım toplamda iki gün oldu ama kimse herhangi bir yakınıma fotoğraf falan atmadılar ya da aramadılar. Sizil özel fotoğraflarınız var mıydı ellerinde.
Bir tane özel bir fotoğraf vardı onun ssini atmıştı onun dışında bir şey olmadı zaten onları engellemiştim bir defa engellenenlere baktığımda profil değiştirmişlerdi.

Hocam, nasıl güvenebiliyorsunuz ki ve neden kendi organınızın fotoğrafını atarsınız? Kendim öyle bir şey yapmam, utancımdan bir daha eski halim gibi olamam, hayatım boyunca bir ciddiyetim kalmaz.
Hocam yani karşımdakinin fake olma düşüncesi hiç aklıma gelmedi, ve cinsel konuşmalar olduğu için atmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı