Tahir Şimşek kimdir?

Böyle ünlü olmaya çalışan çok insan var zaten. Galiba konu din veya milliyetçilik olunca, söyleyen kim olursa olsun insanlar buna inanmak zorunda olduğunu düşünüyor. Böyle prim kasan insanları bizim ülkemizin insanları ünlü yapıyor.
Çünkü birisi ''Ya kardeşim o söylediğin öyle değil'' dediği zaman, komple dini ve milliyetçiliği inkar etmiş gibi muamele görüyor. Cahil halk da araştırmak yerine ''Aaa evet var öyle bir şey doğru'' deyip sıyrılıyor işin içinden. Hazır kılçıksız bilgi ayaklarına gelmiş, bir daha niye araştırsınlar ki?
 
1653633765476.png
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Konuda benimle aynı fikirde olan çok sayıda insan görmek hoş. Zira kendi sayfasına girip yorumlara baktığınızda ülkemizin neden bu denli kötü bir durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Ek olarak bu kişi yaklaşık 2 3 sene önce neredeyse Mehdi olduğunu ilan edecekti. Mehdi'nin kekeme olduğunu ve alnının geniş olduğu gibi şeyler söyleyip resmen kendini tarif etmeye çalışıyordu. Aynı zamanda pandeminin başında şöyle bir gönderi paylaşmıştı;
1653653806883.png

Şu an tüm dünya normale döndü diyebiliriz sanırım Mehdi zuhur etmekten vazgeçti 😁
 
Konuda benimle aynı fikirde olan çok sayıda insan görmek hoş. Zira kendi sayfasına girip yorumlara baktığınızda ülkemizin neden bu denli kötü bir durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Ek olarak bu kişi yaklaşık 2-3 sene önce neredeyse Mehdi olduğunu ilan edecekti. Mehdi'nin kekeme olduğunu ve alnının geniş olduğu gibi şeyler söyleyip resmen kendini tarif etmeye çalışıyordu. Aynı zamanda pandeminin başında şöyle bir gönderi paylaşmıştı;
Eki Görüntüle 1400809
Şu an tüm dünya normale döndü diyebiliriz sanırım Mehdi zuhur etmekten vazgeçti 😁

İyi sallamış ama bunu. Teknoloji elinde sonunda duracak ama bu kadar saçmalamasın yok işte mehdi gelince azalacak diye.
 
2023'te bize saldıracak olan 12 ülkeyi açıkladığını iddia ettiği bir videoyu daha kanalına yükledi ve bunları ve daha fazlasını kitabımda anlattım diyerek resmen işi ticarete döküyor. Bu arkadaşı şikayet etmemiz mümkün mü? Halkı resmen endişeye sürüklüyor.
 

Geri
Yukarı