Takasla sıfır Egea alınır mı?

samotraki

Picopat
Daha fazla  
Linea + 350 bine sıfır 2024 Egea limited alınır mı?
Linea 280 binde, Megane 4 düşünüyordum ama 250 bin kilometreden yukarı takas almıyorlarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır gibi duruyor. Limited donanım da doluydu diye hatırlıyorum.

Yalnız Linea normalde ne kadar ediyor ki sıfır Egea'yı üstüne 350 ekletip veriyorlar. Linea etse etse en fazla 600 eder, Egea'nın kampanyalı Limited paketi 1.1milyon TL gözüküyor. Gittiğiniz yer neresi merak ettim çünkü teklif iyi gözüktü.

Alınır gibi duruyor. Limited donanım da doluydu diye hatırlıyorum.

Yalnız Linea normalde ne kadar ediyor ki sıfır Egea'yı üstüne 350 ekletip veriyorlar. Linea etse etse en fazla 600 eder, Egea'nın kampanyalı Limited paketi 1.1milyon TL gözüküyor. Gittiğiniz yer neresi merak ettim çünkü teklif iyi gözüktü.

ÖTV muafiyetli.

Hocam araç hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz egea test bu videoyu da izleyebilirsiniz. Videodaki biraz daha eski kasa ancak zaten şuanda da güvenlik donanımları (limited pakette var mı emin değilim) ve multimedya, direksiyon simidi şekli, dış tasarımda led far ve stoplar haricinde pek bir değişiklik yok, baktığınız araç da 1.4 atmosferik mi bilmiyorum ama genelde bu motordan alınıyor, motor hakkında kendi yorumum yürümeye pek hevesli bir motor değil zaten bu otomobilin amacı da öyle bir şey değil o yüzden görmezden gelinebilir, onun harici normal kullanımlarda sessizliği olsun yüksek devirdeki sesi olsun bence gayet iyi. Yakıt olarak da normal kullanımda hafif trafikte 100km'de 6-7 diyebilirim.

Linea + 350 bine sıfır 2024 Egea limited alınır mı?
Linea 280 binde, Megane 4 düşünüyordum ama 250 bin kilometreden yukarı takas almıyorlarmış.

1.4 atmosferik tecrübeniz yoksa önermiyorum.
1.3 Multijet verimli bir motor gibi görünebilir ama Euro 6 emisyon muhabbetinden dolayı bu motorlar eskisi kadar verimli değil.
1.3 Multijet 3 yıl boyunca en az 100.000TL masraf etmişimdir.
En sağlıklısı 1.6 Multijet olanı almak.
Eğer 1.6 Multijet için bütçe çıkmazsa 1.3 TCe Megane bakmanız daha mantıklı olur.

1.4 atmosferik tecrübeniz yoksa önermiyorum.
1.3 Multijet verimli bir motor gibi görünebilir ama Euro 6 emisyon muhabbetinden dolayı bu motorlar eskisi kadar verimli değil.
1.3 Multijet 3 yıl boyunca en az 100.000TL masraf etmişimdir.
En sağlıklısı 1.6 Multijet olanı almak.
Eğer 1.6 Multijet için bütçe çıkmazsa 1.3 TCe Megane bakmanız daha mantıklı olur.

Bende onu düşünüyorum zaten diğer türlü Linea elden çıkmıyor iyi teklif etti bayi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı