Takdir ve teşekkür ne işe yarar?

Merhaba, 9. sınıfım ve bu sene kınama cezası aldım. Ortalamam 92 fakat herhangi bir belge almayacağım bu.
Kınama işlendiyse alamazsın, bir işe de yaramaz belge. Kağıt parçasından ibaret. Ortalaması 92 olan çocuğa da verdikleri kınamayı işleyeceklerini çok zannetmiyorum. Vermeseler de takma fazla, önemli bir şey değil.

Hiçbir işe yaramıyor. Bir işe gireceğiniz ya da üniversiteye gideceğiniz zaman, kimse size lisede takdir ya da teşekkür belgesi alıp almadığınızı sormuyor. Üniversite sınavına gireceğinizde, diploma puanınız açısından etkili. Belge etkili değil, ortalamanız etkili. Ortalamanız da 92 imiş. 92 olduğu için dert etmeyin, o belgeyi alınca ya da alamayınca değişen bir şey yok.

Merhaba, 9. sınıfım ve bu sene kınama cezası aldım. Ortalamam 92 fakat herhangi bir belge almayacağım bu.
Belge almak bir işe yaramıyor dostum. Bazı aileler zorla çocuklarına belge aldırmaya çalışıyorlar ama belge bir kupa falan değil. Sadece yazan şey ''Bu belgeyi almaya hak kazanmıştır'' yazarlar.

Kınama işlendiyse alamazsın, bir işe de yaramaz belge. Kağıt parçasından ibaret. Ortalaması 92 olan çocuğa da verdikleri kınamayı işleyeceklerini çok zannetmiyorum. Vermeseler de takma fazla, önemli bir şey değil.
Kınama cezasını yıl sonu sileceklermiş fakat herhangi bir belge alamayacağım. Yanıtlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı