Takip isteğini kabul etmeyip stalk yapan kız ve yaşananlar

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Selamlar, yaklaşık 2 ay önce dershaneden bir kız ile yakınlaşmaya başladım. Fakat ilişki seviyesinde değildi. Kız hakkında şunları söyleyeyim, çünkü konu ile alakalı lazım olacak. Kız telefon kullanmıyor ders çalıştığı için. Sadece tableti var ve arada sırada Instagram'a giriyor. Ne Snap ne WhatsApp kullanmıyor sınavlarından dolayı. Bu arada yaş 19 ikimiz de mezuna bıraktık ve YKS'e hazırlanıyoruz. Neyse sonrasında bir gün derslerden birinde yan yana otururken Instagram'dan onun yanında ona takip isteği attım ama görmedi görmesi için de değildi zaten. Daha sonrasında üstünden 1 ay civarı geçti, kızın doğum gününe 2 gün kalmıştı ben de dershanden sonra işin var mı diyerek kızı ders çıkışında cafeye götürdüm. Tatlı çay vesaire içtikten sonra hediyesini verdim. İlk veren olmak istediğimi vesaire söyledim. Daha sonra akşamına attığım Story'i ilk gören oydu. Ve devamında attığım storylere de sürekli istisnasız hepsine bakıyordu fakat takip isteğimi kabul etmiyordu. Benim de Instagram'da hatrı sayılır bir takipçim olduğu için muhtemelen kız yaşantımı ve hayatımı merak ettiğinden, "nasıl olsa takipçisi çok o kadar kişi arasından baktığımı görmez" diyerek bakıyor herhalde çaktırmadan dedim kendi kendime. Bu böyle 1 hafta devam etti. En son dün kıza mesaj isteği gönderdim. "bu kadar birbirimizi stalklıyoruz madem takip isteğimi kabul et" diyerek gülücük attım. 2 gün oldu artık storylerime de bakmıyor cevap da vermiyor. Benimle beraber fikir yürütebilecek deneyimli birisi varsa çok sevinirim. Bu olay nedir ne değildir çünkü kızdan hoşlanıyorum da. Ve bunu fazlasıyla da belli ettim. Evine bırakıyordum ders çıkışı, arkadaşlarının yanından alıp kahve içmeye götürüyordum vesaire ve kafa yapımız da çok uyuşuyordu. İnsan merak ettiğini stalklar bana kalırsa. Ve birini sevmesen merak etmezsin diye düşünüyorum. Ama attığım mesaja dönmeyip üstüne storylere de bakmayı bırakınca amacını anlayamadım. Sizce nedir?

Kadın seni kullanmış sende buna izin vermişsin. Aranızda hiçbir şey gelişmemiş yedirip içirip şoförlük yapmana rağmen.

Kadın seni kullanmış sende buna izin vermişsin. Aranızda hiçbir şey gelişmemiş yedirip içirip şoförlük yapmana rağmen.

Aslında bakarsan öyle ama bu bahsettiğim kahve içmeler cart curt Max 2-3 kere oldu. Ara sıra aldığım çikolata vesaire de çok büyük meblalar değil ve kızın da durumu aslında bakarsan benden bile iyi:D ben babamın m4'ünü zor alıyorken kızın babası Cadillac vesaire satıyor galerisinde. O yüzden sen söyleyene kadar bu ihtimal hiç kafamda canlanmamıştı.

Ben yazdıktan sonra cevap vermeyip storylere bakmayı kesmesi de bir garip işte. Eyvah yakalandık mı dedi anlamıyorum. İnsan merak ettiğini stalklar ve merak ettiğin birine karşı bir şeyler hissediyor olman lazım. Umurunda olmayanı niye staklayasın ki?

bilmiyorum belki de çok erken bi kanıya varmışımdır. kimin başına ne zaman ne geldi bilemeyiz tabii belki de cevap verir kim bilir:D bu işlerin planlaması olmuyor tabii. deneyimlemek gerek bazı şeyleri anca o şekilde olgunlaşılıyor ama gene de kafa karıştırmıyor değil aşk meşk işleri

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı