Taksi mi Uber mi?

Taksi mi Uber mi?

• Taksi

Oy: 6 8,2%
  • Uber

Oy: 67 91,8%

• Oy verenlerin toplamı
    73
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Son zamanlarda iyice alevlenenen bu tartışmada siz ne düşünüyorsunuz? Ben İstanbul'da yaşıyorum ve açıkçası iki hizmetten de yararlanıyordum uzun zamandır. Ama son olan olaylar beni direkt Uber'e itti. Kimsenin ekmeğine bu şekilde müdahale edilmesini doğru bulmuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmet konusunda zaten tartışılmaz. Uber araçları ve sürücüleri baya iyi bu konuda. Fiyat konusunda aralarında devasa bir fark olmuyor. Hatta Uber fiyatlarını saat aralıklarına göre düzenleyip baya ucuza gitmenize bile imkan sağlıyor baya.

Bizi ve turistleri havada dolandıran
Havaalanı taksilerini söyleme bile zaten aman diyeyim:) Atatürk Havalimanı saldırısında yaralı başına 100 Dolar aldılar hastaneye götürmek için. Taksi başına değil bu arada her yaralı başına.

UBER'i tercih ederim fakat yaşadığım şehirde UBER yok maalesef. Genellikle büyük şehirlerde taksiciler iğrenç oluyorlar. Hepsi için konuşmuyorum tabii ki. Sırf vatandaş UBER'i seçti diye ortalığı dağıtmadıkları kaldı. Hani okulda kantinci olur ve öğrencilerin öğle teneffüsünde dışarı çıkmasını istemez çünkü başka yerlerde karınlarını doyururlar ya, ha işte bu o tam olarak. Sana ne kardeşim? Ben UBER ile gitmek istiyorum. Bu saatten sonra UBER, Türkiye'den gitse bile insanların pek azı sarı taksiye devam edecektir.

Sırf vatandaş UBER'i seçti diye ortalığı dağıtmadıkları kaldı.
Tehditlere başladılar zaten. Buyur taksicilerin yetkilisinin açıklamalarını dinle lütfen. Resmi merciler bu konuda bir şey yapmayacaklarsa acaba hangi konuda bir şeyler yapacaklar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında asıl istediğim taksiciler böyle saldırırken bir gün Uber diye yanlışlıkla bir mafya arabasına denk gelip günlerini görseler:) Nasıl olsa siyah Vito geliyor. Düşünsenize içinden takım elbiseli on tane adamın inip bunları dövdüğünü. Çekirdek alıp izlemelik bir manzara olur:)

Taksiciler en azından kendini biliyor: ''Yakıp yıkmak istemiyoruz''

Uber sisteminin bitmesini istiyorsa taksiciler gitsinler önce kendilerini düzeltsinler. Hayatımda çokça öküz taksiciye denk geldim. Uber'i kullanmak nasip olmadı. Ama öküz sürücülerden iyidir diye düşünüyorum.

Zaten bir tanesi ile bir anım var. Şerefsiz herif, hala plakasını alamadığıma yanıyorum. :lanet: Ama iyi olan taksiciler de var.

Uber uygulamasi Taksicileri cok fena kizdirmis

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı