Taksit mantığı nasıl işler?

Asahi

Yoctopat
Daha fazla  
Bir sorum var bana mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Diyelim ki 1000 liralık ürün aldım ve taksitledim. Taksitlediğim kartta 1000TL olması mı lazım taksit yapmam için? Yoksa böldüğüm ayın mesela 4 ay yaptım 250 TL olsa olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum var bana mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Diyelim ki 1000 liralık ürün aldım ve taksitledim. Taksitlediğim kartta 1000TL olması mı lazım taksit yapmam için? Yoksa böldüğüm ayın mesela 4 ay yaptım 250 TL olsa olur mu?
Taksit kredi kartında olan bir şey içinde para olmasa da olur sen 1000 liralık bir ürünü 4 ay olarak taksitlersen banka senin yerine tam çekim yapıyor sen bankaya her her 250 TL ödüyorsun

1000₺'lik ürün alırken kredi kartınızdan direkt olarak 1000₺ çekilecektir. 4 taksit yaptığınızda, 4 ay boyunca kredi kartınıza her ödeme döneminde 250₺ ödeme yapacaksınız.

Ürünün fiyatı kadar limit olması gerekli. Kredi kartı sizin yerinize ürünün tam parasını satıcıya öder. Sizde her ay faizli veya faizsiz olarak bankaya ödeme yaparsınız.

Limit dediğiniz nedir tam olarak daha yeni 18ime girdim ondan pek bilmiyorum bu işleri telefon alacağım
Kartın belli limiti olur.
Mobil uygulama girince yazar kart limiti...
Telefonu taksitle alamazsın..
Kart limiti yüksek ise taksitle nakit avans çekersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı