Taksitle iPhone almak

Conor Anthony

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
Rx 570
Arkadaşlar bu taksit olayı iyice karışmış kafamı allak bullak ettiler. iPhone 12 alayım diyorum taksitle şöyle 12 ay taksit bulabileceğim bir yer yok mu?

Eskiden peşin fiyatına taksitle alinabiliyordu, sonra bunu vatandaşlarımızı borclanmaktan kurtariyoruz deyip kaldirdilar. Şuan alışveriş kredisi ile alabilirsiniz ama daha büyük bir borç oluşuyor. Nereye ellerini atsalar kurutuyorlar :D

Senetle alabilirsin evkur gibi yerlerden aşırı pahalı olur.
Kredi, nakit avans veya faturaya ek alırsın benim bildiğim. Başka da telefonda taksit yöntemi bilmiyorum.

Normal nakit almak daha mı mantıklı diyorsunuz?

Eskiden peşin fiyatına taksitle alinabiliyordu, sonra bunu vatandaşlarımızı borclanmaktan kurtariyoruz deyip kaldirdilar. Şu an alışveriş kredisi ile alabilirsiniz ama daha büyük bir borç oluşuyor.

ING gibi banklardan kredi çekip 10 ay taksite bölerek veriyorlardı en son.

Vallahi insanı çok zorda bırakıyorlar ya

Telefon taksit olayı yasaklandı. Teknosa yapıyordu bir ara bakmak lazım. Telefonu aldıktan sonra bankada sonradan taksitlendirme yapabilirsin. Bir arkadaşım yapmıştı çok bilgi sahibi değilim.

Telefon taksit olayı yasaklandı. Teknosa yapıyordu bir ara bakmak lazım. Telefonu aldıktan sonra bankada sonradan taksitlendirme yapabilirsin. Bir arkadaşım yapmıştı çok bilgi sahibi değilim.
Evet karta tek çekim yaptırıp daha sonrasında bankayı arayarak taksitlendirebilirsiniz. Bu da mantıklı ama tabi faizini koyuyorlar üstüne bunu unutmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı