Taksitle telefon almak mümkün mü?

Bütçe
60000

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu Dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

12 ay taksit imkanı yapıyorlar, bazı cihazlarda 3 ay taksit imkanı sunuyorlar şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Dolap üzerinden taksitle telefon almak gayri resmi, satıcı ürünü tablet kategorisinde ilana verirse o zaman karta taksit oluyor. Haricinde sistem aynı banka kredisi ile alınabilir ki onda da öyle gereksiz bir vade farkı varki zaten 3 taksitle sınırlı (en azından elle tutulur telefonlarda), karta tek çekim yapıp asgarisini ödeseniz aylık gecikme faizi kredinin faizinden daha düşük geliyor.

Son düzenleme:

Kredi kartıyla sıfır olarak mümkün değil. Ama alışveriş kredisi ile alınabilir ama yüksek faiz binebilir. Turkcell 3 taksite iPhone 16e veriyor, bazı mağazalarda Fibabanka kredisi ile taksitle alınıyor, fakat faizi yüksek çıkabilir.

1756193290148.png

12 ay taksit imkanı yapıyorlar, bazı cihazlarda 3 ay taksit imkanı sunuyorlar şu anda.

Dolap üzerinde mi hocam

Dolap üzerinden taksitle telefon almak gayri resmi, satıcı ürünü tablet kategorisinde ilana verirse o zaman karta taksit oluyor. Haricinde sistem aynı banka kredisi ile alınabilir ki onda da öyle gereksiz bir vade farkı varki zaten 3 taksitle sınırlı (en azından elle tutulur telefonlarda), karta tek çekim yapıp asgarisini ödeseniz aylık gecikme faizi kredinin faizinden daha düşük geliyor.

Önceden böyle bir şey yoktu sanırsam her telefonda vade farksız 6 bölüyordu çünkü.

Kredi kartıyla sıfır olarak mümkün değil. Ama alışveriş kredisi ile alınabilir ama yüksek faiz binebilir. Turkcell 3 taksite iPhone 16e veriyor, bazı mağazalarda Fibabanka kredisi ile taksitle alınıyor, fakat faizi yüksek çıkabilir.

Eki Görüntüle 2562836

Evet bunu görmüştüm fakat dediğiniz gibi faizi yüksek.

Teknoloji mağazalarının anlaşmalı olduğu bankalar oluyor, onlar üzerinden faizsiz taksit kampanyası yapabiliyorlar. Örneğin en son aldığım telefonu MediaMarkt'tan anlaşmalı Denizbank kredisiyle faizsiz 3 taksit şeklinde satın aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı