Takstar Pro 82 DAC/AMP önerisi

Teşekkür ediyorum. Soundmagic model için bir konuşayım. Olmadı Apple bakarım.

Yine başka önerisi olan olursa dinlerim.

Eğer bahsettiğiniz ürün buysa USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü Satın Alın
Bu hem Android'lerde iyi çalışmıyor hem de yalnızca ABD üretimi olanların kaliteli olduğunu duymuştum.

Bende samson sr 850 var. -32ohm- PC'deki ses kalitesini iyileştirmek adına Çin'den bunu aldım
Bu fiyata gayet iş görür gibi.
Onun haricinde PC'deki ses kalitesini daha da artırmak isterseniz( henüz satın almadım ama F/P olduğu söyleniyor PC için)

Bu ses işlerini ben de tam çözemedim azizim. Bu odyofilleri kıskanıyorum doğrusu.
Ben araştırarak birkaç ürün buldum ama anlat nasıl oluyor desen yapamam :D

henüz satın almadım ama F/P olduğu söyleniyor PC için)
Bunu telefon ile her yere taşıyamam 💀
Bu ses işlerini ben de tam çözemedim azizim. Bu odyofilleri kıskanıyorum doğrusu.
Ben araştırarak birkaç ürün buldum ama anlat nasıl oluyor desen yapamam :D
Sorma hocam sorma. İngilizce de biliyorum PC parçalarını son kullanıci olarak ustaca öğrendim pek çok alanda. Bi monitöre el atmamiştım alacak oldum onu da öğrendim.

Ama bu sesi, kulaklığı öğrenemedim. Bi kulaklik alayim dedim. Bir şey anlamayinca internette bulabildiğim bütün incelemeleri okuyarak aldım Takstar Pro 82'yi. Sorsan anlatamam hâlâ.
Bu fiyata gayet iş görür gibi.
Uygun fiyatlı olarak listeme ekliyorum teşekkürler.

Simdi bir suru kisi gelip farkli seyler soyleyecek muhtemelen benim yazdiklarimi da begenmeyecek ama iyi bir dacin sesi degistirmemesi, transparan olmasi gerekir. dijital sinyali analoga cevirmekten baska bisey yapmamasi gerekir. Tube ampleri ayri tutarsak amp icin de ayni sekilde sese etki etmeden gereken ekstra gucu temiz bir sekilde saglamasi gerekir.

Transparan olcume sahip 2 dac arasinda volume match yapildigi surece abx blind test ile farklilik duydugunu soyleyen kendini kandiriyordur yada denenen urunlerden birinde yada zincirin bir halkasinda sorun vardir buyuk ihtimalle.

Pc genelinde konusursak normalde cogu modern onboard ses chipi gayet yeterlidir fakat burada baska sorunlar ortaya cikabiliyor, akla ilk gelenler kasa icerisindeki em interference ve genel topraklama sorunu mesela.

kulaklik empedansi bir kulakligin ne kadar kolay yada zor surulebilecegini tek basina belirlemese de konuda bahsi gecen takstar oyle ekstra guc gerektiren bir kulaklik degil zaten.

isin ozeti kablonun sese etki ettigini iddia edenlerin biraz farkli versiyonu bu daha pahali dac daha iyidir kafasindaki dusunce yapisi.

Simdi bir suru kisi gelip farkli seyler soyleyecek muhtemelen benim yazdiklarimi da begenmeyecek ama iyi bir dacin sesi degistirmemesi, transparan olmasi gerekir. dijital sinyali analoga cevirmekten baska bisey yapmamasi gerekir. Tube ampleri ayri tutarsak amp icin de ayni sekilde sese etki etmeden gereken ekstra gucu temiz bir sekilde saglamasi gerekir.

Transparan olcume sahip 2 dac arasinda volume match yapildigi surece abx blind test ile farklilik duydugunu soyleyen kendini kandiriyordur yada denenen urunlerden birinde yada zincirin bir halkasinda sorun vardir buyuk ihtimalle.

Pc genelinde konusursak normalde cogu modern onboard ses chipi gayet yeterlidir fakat burada baska sorunlar ortaya cikabiliyor, akla ilk gelenler kasa icerisindeki em interference ve genel topraklama sorunu mesela.

kulaklik empedansi bir kulakligin ne kadar kolay yada zor surulebilecegini tek basina belirlemese de konuda bahsi gecen takstar oyle ekstra guc gerektiren bir kulaklik degil zaten.

isin ozeti kablonun sese etki ettigini iddia edenlerin biraz farkli versiyonu bu daha pahali dac daha iyidir kafasindaki dusunce yapisi.
Hocam ama ben telefon için istiyorum zaten. Bknz:
Sürülmesi kolay bir kulaklık sıkıntı çekmiyor telefonum (11T). Ancak bilgisayarımdaki o kalite yok.

Bilgisayardaki o kalite yok derken ses mi az yoksa baska bir sorun mu var? PCde mesela nereden muzik dinliyorsun telefonda nasil dinliyorsun dinliyorsun? Baska kulaklikta da oluyor mu ayni sorun telefondan dinlerken?

Bilgisayardaki o kalite yok derken ses mi az yoksa baska bir sorun mu var? PC'de mesela nereden muzik dinliyorsun telefonda nasıl dinliyorsun dinliyorsun? Baska kulaklikta da oluyor mu ayni sorun telefondan dinlerken?

Ses az değil bayaği fazla. PC'de de telefonda da Apple Music kayıpsız kullanıyorum. Başka kulaklık denemedim.

Kalite yok derken hem ufak bir dip ses var. Özellikle sesi az enstrümantal şeyler dinleyemiyorim. Ayrıca ses daha dar geliyor gibi. Sahne daralması mı diyorlar buna bilemiyorum. Telefonun DAC'ınık yeterince kaliteli olmayabileceğini düşündüm bu yüzden.

Bu arada Pro 82 zaten treble yüksek bir kulaklık (Bendeki V1). Bunu daha kötü yapacak bir DAC olmasa iyi olur. Apple'ın Dongle bu konuda kötüymüş diye okumuştum. Şu Soundmagic A30 için anlaşamadım adamla. Anlaşırsam onu düşünüyorum.

Dacin sesi degistirmemesi gerekir, degistiriyorsa zaten problem vardir o urunde. Oyle bir sorun gormedim ve duymadim kullandigim sure icerisinde apple lightning dongle ile ben. Telefonda uygulama ayarlarinda sorun olabilir mi?

Dacin sesi degistirmemesi gerekir, degistiriyorsa zaten problem vardir o urunde. Oyle bir sorun gormedim ve duymadim kullandigim sure icerisinde apple lightning dongle ile ben. Telefonda uygulama ayarlarinda sorun olabilir mi?
Hayır. Apple 'da ses kalitesi seçimi dışında bir ayar yok zaten. Müzik uygulamasında kayıpsız 96KHz orijinal FLAC çalıştırsam da aynısı oluyor.

Akşam eve geçince bi başka telefonda ve baska uygulamada tekrar deneyeyim ama eminim telefonun DAC yeterince iyi değil.
Edit: başka kulaklıkta da yapıyordu bunu yanlış değilsem.

Soundmagic A30 2.el sitelerinde 300-400₺'ye bulunuyordu tercih edilebilir.
Hocam bunu neden boyle ucuz satıyorlar? Amazon'da 1500'e yakın fiyatı. Çakma değildir değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı