Takstar Pro 82 DAC/AMP önerisi

Olur ama Türkiye'dekilerde 1V değil de 0, 5V çıkışlı versiyonu var muhabbetleri vardı bu sebeple ses seviyesi düşük gelebillir. Cebine uyanı al.

1.5K harcamaya hazırlanıp bunu alayım diye düşündüm. Bu sefer de bunun için ısınıyor diyorlar. İç kabloları yanıyormuş. Garantiye gönderen çok oluyormuş. Yaşadığım yer de yazın ekstra sıcak...
Sıcaklık sesi ne kadar açtığımla alakalı mı? Bir sorun yaşamayacağımı bilsem bunu alabilirim.

Bence siz herhangi bir CX31993 veya ALC5686 DAC alsanız sizi kurtarır kanaatindeyim.
Misal CX31993 HiFi USB DAC tipi C için 3.5mm kulaklık amplifikatör ses Åifre çözücü IEM AMP cep telefonu adaptörü kulaklık Amplificador - AliExpress 44

Buradan Apple dongle almayın arkadaş haklı. 1, 5K bütçede de ne alınır bilmiyorum fakat fiio iyi markadır onu biliyorum.
Dediğiniz markalardan bakayım hocam.

Fiio olayı dediğim gibi. İçindeki kombi fazla güç verebildiği için ısınıyormuş baya. O da kabloların yanmasına neden oluyor diyorlar.

@Gwenwin in unodui @Shuichi Tatsuo Bu DAC'larda kullandığı güç kadar ısınması lazım değil mi? Yani ne kadar güçlü bir kulaklık ve ne kadar çok ses açarsam o kadar mı ısınır? Yoksa daima çok mı ısınır? Ona göre almayı düşünebilirim zira ben çok düşük seste dinleyen biriyim.

Bunu alacağım galiba ya. Param yok.

Son düzenleme:
%60 vergi. Yani 370 olsa gerek vergisiyle.

ALC1200 yok muydu anakartında. Boşuna para verme. Git paranı biriktir adam akıllı bir şey al.

Bu DAC'larda kullandığı güç kadar ısınması lazım değil mi? Yani ne kadar güçlü bir kulaklık ve ne kadar çok ses açarsam o kadar mı ısınır? Yoksa daima çok mı ısınır? Ona göre almayı düşünebilirim zira ben çok düşük seste dinleyen biriyim.

Daima çok ısınır diyemeyiz ama 32ohm ve düşük ses seviyesinde ne kadar güç çekecek ki kulaklık ısınsın.

ALC1200 yok muydu anakartında. Boşuna para verme. Git paranı biriktir adam akıllı bir şey al.

Daima çok ısınır diyemeyiz ama 32ohm ve düşük ses seviyesinde ne kadar güç çekecek ki kulaklık ısınsın.
Kulaklık değil DAC ısınan. Yanlış yazdınız muhtemelen😅

ALC1200 değil 1220. Ben telefon için istiyorum zaten. Telefonda dip ses oluyor + ses kalitesi bariz düşüyor. Ama şunu da söyleyeyim hiç ALC1220 falan diye bakma hocam. Soundmagic A30'u taktığimda PC'de bile kalite farkını hissetmiştim.

Genel olarak anakart ses yongaları en dip seviyelerde. Arkadaşın bahsettiği gibi CX31993 bile bunlardan bariz daha iyi olsa gerek.

Ah Soundmagic'im. Tam parasız zamanda yarı yolda bıraktı. 50$ DAC nerden bulayım şimdi...

Kulaklık değil DAC ısınan. Yanlış yazdınız muhtemelen😅

ALC1200 değil 1220. ben telefon için istiyorum zaten. Telefonda dip ses oluyor + ses kalitesi bariz düşüyor. Ama şunu da söyleyeyim hiç ALC1220 falan diye bakma hocam. Soundmagic A30'u taktığimda PC'de bile kalite farkını hissetmiştim.

Genel olarak anakart ses yongaları en dip seviyelerde. Arkadaşın bahsettiği gibi CX31993 bile bunlardan bariz daha iyi olsa gerek.

Ah Soundmagic'im. Tam parasız zamanda yarı yolda bıraktı. 50$ DAC nereden bulayım şimdi...

Virgül kullanımının önemi diyelim, daima çok ısınır diyemeyiz ama 32ohm ve düşük ses seviyesinde ne kadar güç çekecek ki kulaklık, ısınsın. olarak düşünebiliriz.

Yani telefon içinse al gitsin hiç yoktan iyidir.

Yani ne kadar iyi olacak ki masraf etmeye değsin. Açıkçası ALC1220 varsa bilgisayar için ekstra masraf etmeye gerek yok alacağın şeyle arasında doğru dürüst fark olmayacak. ALC887-892-897 falan olsa tamam da yani 1200-1220 için falan gerek yok 300'de olsa vermeye.

Soundmagic'i çok iyi paraya almıştın ama kalmadı işte o dönem maalesef. CS43131 veya sendeki CS43130 çip ile içerisindeki amfi devresiyle hiç de kötü olmayan bir cihazdı bir zahmet farkı hissedesin. Ama alacağın 5-10 dolar DAC'lara vereceğin paraya değmez ha ama ne var telefon için alınır.

Yani para biriktirip eli yüzü düzgün bir şey almak daha mantıklı.

Virgül kullanımının önemi diyelim, daima çok ısınır diyemeyiz ama 32ohm ve düşük ses seviyesinde ne kadar güç çekecek ki kulaklık, ısınsın. olarak düşünebiliriz.

Yani telefon içinse al gitsin hiç yoktan iyidir.

Yani ne kadar iyi olacak ki masraf etmeye değsin. Açıkçası ALC1220 varsa bilgisayar için ekstra masraf etmeye gerek yok alacağın şeyle arasında doğru dürüst fark olmayacak. ALC887-892-897 falan olsa tamam da yani 1200-1220 için falan gerek yok 300'de olsa vermeye.

Soundmagic'i çok iyi paraya almıştın ama kalmadı işte o dönem maalesef. CS43131 veya sendeki CS43130 çip ile içerisindeki amfi devresiyle hiç de kötü olmayan bir cihazdı bir zahmet farkı hissedesin. Ama alacağın 5-10 dolar DAC'lara vereceğin paraya değmez ha ama ne var telefon için alınır.

Yani para biriktirip eli yüzü düzgün bir şey almak daha mantıklı.
KA11 ile PC arasında fark olur mu? KA11 32ohm'da 200mw verebilen bayağı güçlü ve yeni bir DAC diye duydum. 30 dolar ama Soundmagic'ten iyi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı