Tamamen Türkçe olan ve güvenilir Windows 11 sürüm önerisi

Sistemimde sıkıntılar var dostum yüksek sistem fakat ltsc versiyonunda da normal de de baslat menusune yirmi saniye yazi yazamiyorsun derdimi baska nasil anltiyim tiny11 kurdum turkce degil

Rezarvasyon anlamında hocam yani.
Normal windowsta acer nitrosense de uygulama güncelleyemiyorum sabaha kadar ugrasmak da istemiyorum

Rezarvasyon anlamında hocam yani.

Kendim NTLite da bilmiyorum

Başlıktaki gibi tamamen Türkçe olan Windows sistemi arıyorum. AtlasOS ve revisos falan bunlar full Türkçe mi, öneriniz nedir?
ReviOS önerimdir. Boşta işlem sayısını 70-80 arasında değerlere indiriyor. RAM kullanımı da 1,5-2 GB arasında değişiyor. Kurulumu da çok basit. Sıfırdan Windows 11 kuruyorsunuz sisteminize, AME Wizard ve ReviOS PlayBook dosyalarını indiriyorsunuz. AME Wizard'ı açıyorsunuz, PlayBook dosyasını sürükleyerek içine atıyorsunuz. Devamını zaten programın içinde seçeneklerle anlatıyor. Microsoft Store ve Windows Update üzerinden bütün güncelleştirmelerinizin yapılı olmasını istiyor. İşleme başlamadan önce her ikisini de güncelleyip öyle devam ederseniz daha rahat edersiniz. Bu linkten kurulumu daha detaylı inceleyebilirsiniz.

ReviOS önerimdir. Boşta işlem sayısını 70-80 arasında değerlere indiriyor. RAM kullanımı da 1,5-2 GB arasında değişiyor. Kurulumu da çok basit. Sıfırdan Windows 11 kuruyorsunuz sisteminize, AME Wizard ve ReviOS PlayBook dosyalarını indiriyorsunuz. AME Wizard'ı açıyorsunuz, PlayBook dosyasını sürükleyerek içine atıyorsunuz. Devamını zaten programın içinde seçeneklerle anlatıyor. Microsoft Store ve Windows Update üzerinden bütün güncelleştirmelerinizin yapılı olmasını istiyor. İşleme başlamadan önce her ikisini de güncelleyip öyle devam ederseniz daha rahat edersiniz. Bu linkten kurulumu daha detaylı inceleyebilirsiniz.
Bu anlattığın sistem tamamen türkçe mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı