Tamer Umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyrun, anlatın.
Neyi anlatayım? Hakaret eden kişiye karşıyım ve Recep Baltaş'ın yanındayım. Demek istediğim şu, her böyle saçma yorum yapanı forumda mı paylaşacağız? Forumda her saçma yorum yapanı paylaşacaksak, forumdaki konular çöpe döner.

Her şeyden öte neden böyle saçma insanları ünlü ediyoruz? Ayrıca hedef göstermiyorum deyip de, popüler bir forumda konu açmak da nedir? Bu bildiğimiz düpedüz hedef göstermektir. Her Recep Baltaş'a karşın eleştiriyi yanlış anlayıp düşman kesilmeyin, gözünüzü seveyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi anlatayım arkadaşım? Hareket eden kişiye karşıyım ve Recep Baltaş'ın yanındayım. Demek istediğim şu, her böyle saçma yorum yapanı forumda mı paylaşacağız? Forumda her saçma yorum yapanı paylaşacaksak, forumdaki konular çöpe döner.

Her şeyden öte neden böyle saçma insanları ünlü ediyoruz? Ayrıca hedef göstermiyorum deyip de, popüler bir forumda konu açmak da nedir? Bu bildiğimiz düpedüz hedef göstermektir.
Yazdıklarınız biraz karşı tarafa yönelik gibi gördüğüm için yazdım. Kusura bakmayın, aşırı tepki verdiğim için tekrardan özür dilerim.

Arkanızdayım.
 
Banladığından dolayı birçok forumda dalga geçilir.
Forumun yazım kuralları hakkında birçok yerde dalga geçildi. Sonuç ne oldu söyleyeyim, hiçbir şey olmadı. Konuşulur ve unutulur :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı