Tanımadığım biri DM üzerinden özel bilgilerimi söyledi

Hocam merak ettiğim bir şey var. Örnek veriyorum "Ali korkmaz" adında binlerce insan var.
Nasıl istediği "Ali korkmazı" buluyor?

Görsel olarak veksikalık ve okul fotografınız dogum tarıhınız hesabınızdakı numaranın ılk 4 sonu turlu turlu yontemler var.

Arkadaşlar Instagram'da gezerken bir elraenn videosu gördüm ve yoruma "elraenn'in kitlesi 10 yas" dedim. Sonra birisi bana DM'den yazdı.
O: Selamünaleyküm.
Ben: Aleykümselam.
O kişi: Elraennin kitlesi 10 yaş demişsin.
Ben: Evet dedim ne var?

İşte böyle birkaç dakika küfürleştik vs. sonra o kişi bana annemim ismini yazıp "... Ne yapıyor"dedi. Ben de "o kim?" dedim. O da annen dedi. Sonra T.C. Numaramı, baba adımı vs. yazdı. Başkasını da yazardı ama ben engelledim. Bu bilgiler nereden bulundu bana birisi söyleyebilir mi?
Maximum Elraenn kitlesi. 10 yaşında daha ellerinin izleri belli olmamış çocuklar Mernisten öğrenebiliyor her şeyinizi :D

Neden bu kadar ucuz?
Herkeste var bazıları eğlencesine bile veriyor bedavaya.
Ancak bir kaç farklı data var bazılarında 2015 var bazılarında 2022.

Hocam merak ettiğim bir şey var. Örnek veriyorum "Ali Korkmaz" adında binlerce insan var.
Nasıl istediği "Ali Korkmazı" buluyor?
Adından, numarasından, yaşadığı yerden, aile soyağacından, adresinden her şeyden faydalanır.
Örneğin Ali Korkmaz yazıyor orada 10 kişi çıkıyor bazıları 1970 1980 doğumlu onları eliyor sonra bu arkadaşın profilinde Antalya, İstanbul gibi yaşadığı yer yazıyorsa veya yaşını tahmin ediyorsa oradan buluyor.
Veya numarasını buluyor WP profil fotoğrafına bakıyor vs. vs. bir sürü şekilde teyit edebilir doğru kişi olup olmadığını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı