Tanışalım;
Adım, Mr.Acar yaşım "X" Türkiye'de yaşıyorum mutluyum.
Konuşalım;
Nasılsın?
Dertleşelim;
Burada, kendini üstünlük duygusu ile saçmalayan hakkında sıkıntı duyuyorum sen ne düşünüyorsun?
Aynı zamanda burada yetkili üyelere emir kipi ile konuşanlara uyuzum. Sen ne düşünüyorsun?
Hocam vallahi haklısın o "Emir Kipi" konusu hakkında.
Ben kendimi tanıtayım o zaman;
Adım Toprak, İstanbul'da yaşıyorum. Yaşım 15, lise 1'e gidiyorum -okula 6 değil 7 yaşında verildiğim için- farklı birisiyim. Matematik, fen, İngilizce derslerim baya iyidir. Elektronik ve teknolojiye çok fazla merakım var, her gün yeni bir şey öğrenip hayatımı sürdürüyorum ve zamanımın bir kısmını bu foruma ayırıyorum. İnsanlarla iletişime geçmeyi çok severim, onların duygu ve düşüncelerini çok iyi anlarım. Merhametli, yardımsever, farklı düşünen, iyi niyetli, romantik, sosyal, çılgın bir gencim, ayrıca çok duygusal biriyim fakat duygularımı belli edemiyorum mesela; hiç ağlayamıyorum, utansam belli edemiyorum, sevinsem hiç yüzüm gülmüyor yani kısacası duygularımı içimde saklıyorum
Hele siz evimi görseniz varya bildiğiniz tamirci mekanı
Telefon, tablet, bilgisayar, televizyon yedek parçaları var, bunları ise eski veya yeni aldığım ürünleri inceleyip parçalamaktan sakladım ve bu parçaları büyük bir proje için saklıyorum ve kullanacağım. Ayrıca @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ü çok seviyorum ve onların hayranıyım ne zaman "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör bugün sizlerle birlikte..." girişini yapsalar çok mutlu oluyorum ve hep gülüyorum
İşte böyle birisiyim anlayan anladı artık.
Siz de kendinizi böyle tanıtmayı unutmayın, her şeyi konuşalım burada.