Tanışalım, Konuşalım, Dertleşelim

@Bayram Şenakar benim kafadan çıktın sen de, özellikle şu donanım hakkında bilgisi olmayan insanları aşağılayanlar... İnsan yanlışları fark ederek öğrenir zaten doğrusunu. Bende bir zamanlar burada bilmiyordum hatta sende belki iyi bilirsin, birçok üye beni aşağılıyordu bende ona laf söylesem ban yiyordum direk. Birçok makale, yazı vb. şeyler okudum hatta kitap aldım donanım hakkında okudum ve çok şey öğrendim, bayağı bir şey biliyorum şuan. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru yoktur, yargı vardır. Ben tanrıyım. Kendi hayatımın tanrısıyım. Değer verdiklerim için yaşarım, değer vermediklerime saygı duyarım. Gerisi ne beni ne de diğerlerini ilgilendirir değil mi? :) Dertleşmek için dert aradım kendime ama bulamadım. Ama şu da var ki kötü olmak için bir sebebim olmasa bile iyi olmak için de bir sebebim olduğunu düşünmüyorum :D

18 yaşında olup , oyunlara 4 yaşında başlayan taa ki 7. sınıfa kadar sistem yetersizliğinden dolayı oyunları bırakmış hergün oyun hasretiyle yanıp tutuşan haftanın 7 günü okula giden ve YKS ve TYT mağduru biriyim. Şuan amacım Psikoloji bölümünü tutturup bilgisayar toplayıp delicesine oynamak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı