Tanışalım, Konuşalım, Dertleşelim

Ben Arda şuanda lise 3'e gidiyorum şuana kadar 9. Sınıftan itibaren notlarımı istikrarlı bir şekilde düşürüyorum sanırım bu dönem takdir alamayacağım. Kafamı saçma sapan şeyler ile dolduruyorum, arkadaşlarım dahi diyor-kafanı böyle boş şeyler ile doldurma diye-. Tarih ve politikayı çok severim özellik ile 17. YY'dan itibaren. Babam sağolsun evde günün 10 saati Bloomberg açık. Felsefeye ise 6. Sınıftan beri ilgim var özellikle de zihin felsefesine. Coğrafyayı çok severim ülke başkent ve bayrakları küçüklüğümden beri ansiklopediler nedeni ile özel ilgimdir. Fizik ve Biyoloji olmaz ise olmazlarımdır. Total War, HOİ ve de Fifa serisi vazgeçilmez oyunlarımdır.

Derslerinde başarılı, okulumun temsilcisi, teknolojiye ilgi duyan biriyim. Yukarıdaki arkadaş gibi teknolojik parçaları evimde biriktiririm. Arkadaşlarım ile iyi geçiririm. Sınıfımın en büyüğüyüm. Vaktimin en az yarısını boş kalınca bu forumda ve bilgisayar başında geçiririm. Yakında Allah izin verirse AutoIt rehberleri yapıp stoklamaya başlayacağım burada paylaşmak için. Kırılganım ve duygusalım. Araştırmayı severim özellikle de teknoloji dışında kimya ile ilgili konulara ilgi duyarım. Tatil vakitleri geç yatan geç kalkan bir insanım sanırım biraz uykucuyum. Oyuncu bir kişiliğim var. FPS oyunlarında arkadaşlarımı ezerim resmen. İbadetlerimi düzenli yaparım. Çok kitap okurum. Okumaktan ve bilgisayara bakmaktan gözümde kuruluk ve kapaklarda iltihaplanma meydana geldi doktor yazın kitap okumayı bana uzun süre yasakladı. Şiir yazarım ilçede birinciliğim bile var. Din konularında tahammülsüzüm dinimi ve görüşümü savunurum. Vatanseverim ve ırkçılığa karşıyım. Sayısal zekam var sanatsal zekam yok. Resimlerim güzel olmaz ve iyi müzik aleti çalamam.

Yalakalık, yalancılık, dedikodu, aşırı küfür, mafya babası edası ile gezmek, şımarıklık en nefret ettiğim huylardır. Hak edenlere lafımı yapıştırırım. Haksızlığa tahammülüm yok. Emir verilmesinden nefret ederim kimsenin kölesi değilim.

Kendimi övmek gibi oldu ama övünmeyi hiç sevmem. Konuda kendimizi anlatmamız istendiği için anlattım.

Tarih, Coğrafya, Siyaset Benim işimdir Tarih derslerinden hep yüksek alırım. Sözel zekam vardır. Matematikten anlamayan birisiyim, Felsefeye çok iyi duyarım, Ağır bir Asosyalim :D
Kalabalığı sevmem Forumda dışarıdaki insanlardan daha iyi sohbet ederim. :D
Oynadığım oyunlar Strateji, Harita tabanlı oyunlardır. Ne yazık ki Fps oyunlarının en güzel oyunlarına sistem yetmiyor. Cs Go oynayan kanser kitleden nefret ederim (minecraft dahil) :p
Cana yakın, Nazik, Duygusal, Anlayışlı, Herkesle dertleşebilen birisiyim.

Adım Arda. 25 yaşında psikolog bir abinizim (çoğu kişi lise ve üniversite öğrencisi olduğu için abinizim dedim, benden büyüklere selamlar ve saygılar).

Günde ortalama iki saat Sosyal'de takılmama rağmen hiç mesaj atmadığım günler daha fazladır.

Bir ara "Sosyal'de psikolojik problemlerinizi paylaşmayın." diye kendimce bir fikir ortaya sundum ve bana destek olanlar ya da olmayanlar ile bir süre bu serüvene devam ettim.

Üniversitemi aşık olduğum şehir Izmir'de okudum. Şu an askerlik görevimi yedek subay olarak yapmaktayım.

Müzikte enstrümana çok önem verdiğim için genelde metal ve klasik müzik dinlerim. Hatta sözsüz (enstrümantal) müzikleri çok daha fazla severim.

Sosyal'in gerek Türkçe kurallarına gösterdiği özen gerekse disiplini beni hep cezbeden durumlar olmuştur.

Herkese iyi geceler diliyorm. :)

@Azmich abi sen o zaman hassas adamsın, çünkü Psikologlar sert değil yumuşak olur aynı bir gülün dalı gibi... İleride bende Psikolog bir bayanla evlenmeyi düşünüyorum çünkü çok stresli ve sinirli biriyim aniden her şeyi yapabiliyorum ve ilişkiyi kötüye götürebilirim bende bunun için böyle bir bayanı istiyorum özellikle. Duygusal oluyorlar genellikle bu durum ise sakinleşmemi sağlar, ilişkiyle ilgili her türlü fedakarlığı yapacak insanlar olduğuna inanıyorum ve bütün sorunları pozitif bir bakış açısıyla çözeceklerini düşünüyorum.

Adım soyadım belli... Manisa Fen Lisesi 1. sınıfta okuyorum. Sınıftakiler tarafından Ultra zeki lakabıyla tanınırım :puro:
Doğru söylemek gerekirse tipik bir tembelim :ıslık: Evde müzik dinleyerek ruh halimi bir yerden bir yere savururum, onun dışında da bir şeyler izlerim.

Şu aralar felsefeye daha önceki merakımdan da dolayı giriş yapmak istiyordum. "Ne yazık ki" bir kitap okuma alışkanlığım olmadığından, bu alışkanlığı felsefe kitapları ile kazanmanın ne kadar mantıklı bir seçim olacağını düşünüyordum :confused:

Adım Emirhan, Soyadım Ertunç. 14 yaşındayım. Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesinde okuyorum. 9. sınıfta okuyorum, okulumdan forumda olanlar varsa gerçekte de konuşmak isterim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı