Tanrı nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben Abdest'li değilken işlerim çoğunlukla iyi gitmiyor gerek maddi, manevi gerek mental açıdan fakat abdest alınca sanki bir huzura kavuşuyorum ve çoğu işim düzgün yolda gidiyor.

Abi bu konulardan bin tane var zaten forumda onlara bakabilirdin hocam ufkun genişledi mi bari

Önemli olan konu değil tartışmak, yeni konu açıp insanları sorgulatma ve tartışmaya davet etmek yerine 2 ay veya 1 yıl önceki konuya mı yazsın? Her konuya olumsuz bir şey yazmak yerine okunu deyip geçseydiniz konuyu uzatmazdınız

İnançlarınızın sorgulanmasında bu kadar hassassanız cevap vermemenizi öneririm sorgulayana mani olmanızı değil.

Çok haklısınız hocam fakat inançlar benim değil istediğiniz gibi sorgulama hakkınız var.

Haklısınız hocam bu daha mantıklı eski konular kilitlenmeli.

Ben Abdest'li değilken işlerim çoğunlukla iyi gitmiyor gerek maddi, manevi gerek mental açıdan fakat abdest alınca sanki bir huzura kavuşuyorum ve çoğu işim düzgün yolda gidiyor.
Kendinizi böyle şartladığınızı düşünüyorum. Zamanında ben de denemiştim inançla hayatımi sürdürmeyi fakat işler pek istediğim gibi gitmedi Sanırım sevgili "yaratıcı" işine geleni yapıyor.

Bir şeyden korktuğum yok ve sana katılıyorum şampiyon, sakin ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…