Tanrı nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aralar çok saçma konu açılıyor, kendin düşün bence kimse nasıl olduğu bilemez konu açtın ama doğru cevabı vermeyiz.

Burayı karıştırma işte😗
Noldu insanların gerçeği görmesinden mi korkuyorsun ? Buradan herkese sesleniyorum Kuran okuyacaksanız açın internetteki diyanetin çevirisinden okuyun. Hala inanacak mısınız bakalım görelim. Ayrıca konu tanrı ile alakalı tanrının varlığı belli değil ama ben olduğunu da zannetmiyorum.

Buyur, ilk kamera:

1640367388306.png

Nasıl çekildi? Bir kamera daha mı yapıldı diyenlere yanıt, hayır, ayna kullanılarak çekildi.

@Polorchen

Neredeyse aynı düşünecedeyiz ancak şunu unutmayın, bu koca evreni o korkunç karanlığı ve insanlığın duyguları nasıl oluştu? Özellikle duygu kavramı, kendi kendine oluşan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Eminim ki bir yaratıcı var, diğer emin olduğum şeyde yaratıcı dışındaki her

Neredeyse aynı düşünecedeyiz ancak şunu unutmayın, bu koca evreni o korkunç karanlığı ve insanlığın duyguları nasıl oluştu? Özellikle duygu kavramı, kendi kendine oluşan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Eminim ki bir yaratıcı var, diğer emin olduğum şeyde yaratıcı dışındaki her şeyin yalan olduğudur.
Öncelikle evrenin oluşumuyla ilgili birçok makale var benim açıklamama gerek yok. İkinci olarak duygular bardağa doldurulan bir çay değildir bir yaratıcı tarafından zihinlerimize öylece yerleştirilen basit bir olgu değil. Duygular etki tepki çercevesi içerisinde geliştirilen dışa vurum aracıdır. Benim tek emin olduğum ve inandığım şeyse karşıtların savaşımından ortaya çıkan uyum, diyalektik materyalizm.

Var olmak bizim kendi zihnimiz ve kapasitemizle anlam vereye çalıştığımız bir durum. Tanrı nereden geldi, Big Bang'i oluşturan madde ve anti-madde nereden geldi denildiğinde "zaman kavramı yoktu onlar hep oradaydılar" tipi cevaplar karşımıza çıkıyor. İkisi de pek tatmin edici değil.

Abi bu konulardan bin tane var zaten forumda onlara bakabilirdin hocam ufkun genişledi mi bari🙄🤔🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı