Noldu insanların gerçeği görmesinden mi korkuyorsun ? Buradan herkese sesleniyorum Kuran okuyacaksanız açın internetteki diyanetin çevirisinden okuyun. Hala inanacak mısınız bakalım görelim. Ayrıca konu tanrı ile alakalı tanrının varlığı belli değil ama ben olduğunu da zannetmiyorum.Burayı karıştırma işte![]()
Neredeyse aynı düşünecedeyiz ancak şunu unutmayın, bu koca evreni o korkunç karanlığı ve insanlığın duyguları nasıl oluştu? Özellikle duygu kavramı, kendi kendine oluşan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Eminim ki bir yaratıcı var, diğer emin olduğum şeyde yaratıcı dışındaki her
Öncelikle evrenin oluşumuyla ilgili birçok makale var benim açıklamama gerek yok. İkinci olarak duygular bardağa doldurulan bir çay değildir bir yaratıcı tarafından zihinlerimize öylece yerleştirilen basit bir olgu değil. Duygular etki tepki çercevesi içerisinde geliştirilen dışa vurum aracıdır. Benim tek emin olduğum ve inandığım şeyse karşıtların savaşımından ortaya çıkan uyum, diyalektik materyalizm.Neredeyse aynı düşünecedeyiz ancak şunu unutmayın, bu koca evreni o korkunç karanlığı ve insanlığın duyguları nasıl oluştu? Özellikle duygu kavramı, kendi kendine oluşan bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Eminim ki bir yaratıcı var, diğer emin olduğum şeyde yaratıcı dışındaki her şeyin yalan olduğudur.
Demek istediğim bu değidi ama neyse.Buyur, ilk kamera:
Eki Görüntüle 1250548
Nasıl çekildi? Bir kamera daha mı yapıldı diyenlere yanıt, hayır, ayna kullanılarak çekildi.
@Polorchen
Abi bu konulardan bin tane var zaten forumda onlara bakabilirdin hocam ufkun genişledi mi bari![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.